Части от София без вода във вторник (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода във вторник (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 юли. Tова съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с пресвързване на водопроводно отклонение по ул. „Малуша" жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Университетска" и ул. „Зелено дърво". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Университетска" ъгъла с ул. „Зелено дърво".

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Тодор Александров" , жк. „Илинден" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между бул. „Тодор Александров" от ул. „Шар планина" до ул. „Одрин". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Осогово" ъгъла с бул. „Тодор Александров".

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Юрий Гагарин" , гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между ул. „Гергина", ул. „Ахелой", по ул. „Преслав" от ул. „Юрий Гагарин" до ул. „Янтра", ул. „Мадара", по ул. „Юрий Гагарин" от ул. „Витоша" до ул. „Христо Смирненски". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Юрий Гагарин" ъгъла с ул. „Ахелой".

Във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Драган Цанков" , жк. „Изток" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между ул. „Тинтява" №5А, бул. „Драган Цанков" от №19 до №25. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Драган Цанков"№23.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вучко Игнатов - Даскала" , с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между ул. „Асен Игнатов", ул. „Родината", ул. „Татарски път", ул. „Гълъбец", ул. „Вучко Игнатов – Даскала".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала" ъгъла с ул. „Родината". Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай