Части от София без вода в четвъртък

Части от София без вода в четвъртък | StandartNews.com

Части от София ще останат без вода. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода". И уточниха, че в четвъртък, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Богатица" жк. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Цветна градина", ул. „Вежен", бул. „Черни връх", бул. „Арсеналски" и ул. „Славище"
по ул. „Богатица" от ул. „Цветна градина" до бул. „Арсеналски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богатица" ъгъла с ул. „Кожух планина".

На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Киприян" жк. „Младост " 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бул." Акад. Александър Теодоров – Балан", Парк 100 години София, ул. „Свети Киприян", бул. „Андрей Ляпчев"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на РУМ Младост.

На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Георги Софийски" кв. „Крива река" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Св. Георги Софийски" от ул. „Константин Иречек" до бул. „Пенчо Славейков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Иречек" ъгъла с ул. „Св. Иван Рилски".

На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Петър Папакочев" кв. „Манастирски ливади" се налага спиране на водоподаването от10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Петър Папакочев" от ул. „Ралевица" до №13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Папакочев"№11.

На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Горска теменуга" кв. „Княжево" се налага спиране на водоподаването от10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Къпина", ул. „Горска теменуга", ул. „Явор", ул. „Витошки бор".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Жеравна"№21.

На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Железният светилник" вилна зона „Симеоново - Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Железният светилник"

по ул. „Проф. Александър Бурмов" от ул. „Железният светилник" до ул. „Зографи Молерови"
по ул. „Зографи Молерови" - от №1 до №15 и ул. „Монах Спиридон" - от №1 до № 14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железният светилник" ъгъла с ул. „Проф. Александър Бурмов".
На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. „Джон Атанасов" кв. „Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Джон Атанасов"
по ул. „Ген. Иван Колев" от ул. „Асен Йорданов" до бул. „Тодор Каблешков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Джон Атанасов" ъгъла с бул. „Черни връх".

На 7 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод в с. Плана се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

махала „Тодорова"
махала „Турмачка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на площада в махала „Турмачка".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай