Бони и Клайд опитаха да ограбят тото пункт в Сливен

Бони и Клайд опитаха да ограбят тото пункт в Сливен | StandartNews.com

Младежи се опитаха да ограбят тото пункт в Сливен. Момичето и момчето влезли в тотото срещу бензиностанцията на "Лукойл" на бул. "Цар Симеон" около 14, 20 часа, научи "Стандарт".

Извадиха пистолет и поискаха всички пари, заяви работещата в пункта. Жената обаче проявила изключително хладнокръвие, спазвайки всички изисквания за безопасност. Тя натиснала паник бутона и успяла да се скрие в стаичката, която е без прозорци. В този момент мъжът опитал да разбие вратата и да влезе в пункта, където са парите, по думите на служителката.

Първата полицейска кола пристигнала на третата минута. Ченгетата обаче са видели бягащите бандити, които успели да се скрият в малките улички срещу пазара.

На място пристигнаха общо три коли на полицията и един сот. Те откараха работещата в тото пункта в полицията. Не знаем какво е станало, казаха от близката гумаджийница.

Очевидци споделиха, че двамата нападатели не са имали маски. Момичето обаче е имало шал, вдигнат до очите. "Тя очевидно се правеше на болна преди нападението", твърдят продавачки от близките магазини.

Работим активно по случая, има конкретни лица, с които се занимаваме. Повече на този етап не мога да кажа, заяви пред Стандарт комисар Чавдар Божурски, директор на ОДП-Сливен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай