Бездомни кучета дъвчат човешки останки

Бездомни кучета дъвчат човешки останки | StandartNews.com

Бездомни кучета дъвчели човешки останки в центъра на Перник. На ужасяващата гледка се натъкнала жена в четвъртък вечерта. Дамата извела на разходка домашния си любимец зад блока, където живее. В градинката, която е в съседство с един от хипермаркетите тя съзряла торба с кости, а кучета без стопани ги дърпали. По-късно природолюбители разказаха, че парчетата били кълвани и от гнездящи наблизо във високи дървета гарги.

Жената веднага подала сигнал на тел. 112 и скоро на място дошла сформираната незабавно в полицията оперативно-следствена група. Под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Перник е направен оглед на мястото. По неофициална информация намерените части от човешко тяло са от ходило и от две ръце, но без пръсти. Претърсен е целият район, но засега други останки не са намерени. Една от версиите на криминалистите е, че са изровени от гроб и са стари, но според очевидците по парчетата имало плът.

От Областната дирекция на МВР в Перник съобщиха, че вече са назначени експертизи на намерените останки. Служители на МВР са разпитали хората от блока до градинката, където са намерени и продължават работата по случая. Сред хората се говори, че може да са останки на някой от бездомниците, които редовно се събират пред входа на хипермаркета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай