Банско организира акция за изчезналия адвокат

Банско организира акция за изчезналия адвокат | StandartNews.com

Благоевград. Общинска администрация – Банско организира екип за издирването на изчезналия адвокат Здравко Гоцевски. 45-годишният мъж е в неизвестност от петък вечерта, когато бил на вилата си до язовир „Белизмата" край града. За последно седял с приятели в заведението, което е негово. Прибрал се да спи и от този момент няма следа от Гоцевски.

В събота сутрин служител на ресторанта отишъл да го извика за закуска, но не го открил в стаята. Леглото на адвоката било прилежно оправено. В помещението били мобилният му телефон, дрехите и обувките. Предполага се, че може да се е удавил в язовира, тъй като обичал да плува вечер.

Мащабното издирване ще започне в 08,30 часа в сряда. Сборният пункт за доброволците е пред язовир „Белизмата". Ще бъде претърсвана цялата местност около водоема. Община Банско призовава всеки, който желае да се включи в издирването, да се обади на телефон 0885 727 210. Георги Янчовичин, специалист от Гражданска защита ще записва доброволците и ще им даде повече информация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай