Администрацията в Благоевград - най-иновативна

Администрацията в Благоевград - най-иновативна | StandartNews.com

Областна администрация - Благоевград бе удостоена с награда за най-иновативна за 2015 година на Годишния национален конкурс. Надпреварата „Най-добра областна администрация за 2015 г." Се организира от Стопанска академия „Димитър А. Ценов" – Свищов със съдействието на Министерски съвет и Институт по публична администрация.

"Приемам наградата като признание за положения труд и същевременно като стимул за постигане на още по-големи резултати. Този приз е доказателство за усъвършенстване качеството на работата ни", заяви заместник-областният управител Асим Адемов. Той подчерта, че администрацията ще продължава да работи за постигане на балансирано и интегрирано развитие на област Благоевград, при отчитане интересите на местното население, неправителствения сектор и бизнеса във всички аспекти на социалния, културно-исторически и икономически живот в региона.

В конкурса взеха участие 21 областни администрации, които бяха оценявани спрямо разработена Методика за оценяване на организациите от публичния сектор с 42 критерия в областите стратегическо и оперативно планиране, финансово управление и контрол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай