Приключват ремонтите на улиците в Благоевград

 Приключват ремонтите на улиците в Благоевград | StandartNews.com

Ремонтните дейности на повечето от единадесетте улици, които са включени в инвестиционната програма на община Благоевград, са завършени. Фирмата-изпълнител работи и през почивните дни, за да използва хубавото време и да приключи рехабилитацията на уличните отсечки в срок. Напълно готови са няколко улици, сред които е и пътят до отбивката за село Дъбрава. Част от улица ще бъде асфалтирана след подмяната на водопровода.

В понеделник бе финализирана работата по улица „Даме Груев". Рехабилитиран е участък от улица „Христо Силянов". При ремонтите се испектират и отпушват отводнителните системи, дъждоприемните отоци са повдигнати, повдигнати са ревизионни шахти, на места са изградени и нови бордюри.

Рехабилитирани са улици и в прилежащите села. Положен е асфалт на 300-метров участък на улица в село Падеш, която води от центъра до с. Лешко. 110-метра е ремонтираната улица в село Церово, изкърпена е уличната мрежа в Рилци, обновени са улици в Селище, Логодаж и Бело поле. Всички села са обходени и на места, където е необходимо, е засипана земна маса на някои пътища. Целта е всички улици да бъдат приключени преди времето да се влоши и да затрудни изпълнението на ремонтните дейности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай