3-годишно дете изчезна от дома на баба и дядо си

Близо 100 униформени полицаи и доброволци издирват момчето втори ден

3-годишно дете изчезна от дома на баба и дядо си | StandartNews.com

Бургас. 3-годишно момченце и изчезнало мистериозно от къщата на баба си и дядо си в сунгурларското село Пчелин. Инцидентът е станал в четвъртък на обяд в присъствието и на родителите му. Те са го видели за последно около 13 часа, че си играе на двора. Минути по-късно забелязали, че детето го няма. Започнали да го търсят, обиколили къщата и комшиите, от детенцето нямало и следа.

Около 15,30 часа те са подали сигнал в полицията. От тогава униформените издирват детето, но безуспешно. На крак е вдигнат целият състав на районното управление в Сунгурларе, в селото е доведено и следово куче от Карнобат.

В акцията по издирването участват десетки доброволци от селото, както и служители на регионалното горско стопанство. Отрядите са обикаляли в покрайнините на селото и гористите местности до 2 часа след полунощ с прожектори, но от детето няма и следа. Издирвателната операция продължава и през целия ден вчера. Изчезналото дете е син на 38-годишната Джумбюл Низам и 45-годишния й съпруг Евгин Низам. Семейството живее живее в село Манолич, но от няколко дни пристигнало на гости на роднините си в село Пчелин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай