24 ВУЗ-а на кандидатстудентската борса в Добрич

24 ВУЗ-а на кандидатстудентската борса в Добрич    | StandartNews.com

За 22-ри път отваря в понеделник идната седмица врати кандидатстудентска борса в Добрич, която по традиция се организира от общината и Сдружение "Кандидатстудентска борса" – София.

Всички, които смятат да продължат своето образование ще могат да посетят форума, който ще се проведе в общинския младежки център "Захари Стоянов". Борсата отваря врати от 11 часа, като участие в нея са заявили 24 висши училища, образователни организации и фирми, съобщават от кметството.

Кандидат-студентите ще получат информация, консултация и съвет от специалисти от висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване; за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити; за предварителните и редовните изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки и други.

Освен това желаещите да продължат образованието си ще имат възможност да се снабдят с актуалните справочници за предстоящата кандидатска кампания на учебните заведения, учебно-помощни и информационни материали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай