20-годишна намушка поляк 7 пъти в хотел

20-годишна намушка поляк 7 пъти в хотел | StandartNews.com

Бургас. 20-годишна бургазлийка намушка 7 пъти поляк в хотелската му стая, след което избяга. Кървавата драма се разиграла посред бял ден в хотел "Парк" в морската градина на Бургас. Раненият мъж е 40-годишен полски гражданин, който е работел от няколко месеца в Бургас. След касапницата в хотелската му стая той успял да набере телефон и да съобщи, че е намушкан.

За броени часове полицаите са разкрили и задържали нападателката, 20-годишната Петя Райчева. Между двамата е имало интимни отношения, но до момента не е ясно дали са имали сериозна връзка или става въпрос за случайно запознанство.

Полякът е бил намушкан 7 пъти от избраницата си. Два от ударите попаднали в гърдите и гърба, а останалите - в корема. "По случая е образувано разследване, което трябва да установи как е възникнал конфликтът между двамата и каква е причината за тежкия инцидент", коментираха от полицията.

Пострадалият чужденец е бил откаран по спешност в бургаската болница, където е опериран незабавно. Дежурните лекари съобщиха, че няма опасност за живота му. Той обаче все още е в тежко състояние и не може да обясни какво е провокирало агресията на Петя, за да го намушка цели 7 пъти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай