10 000 приключенци търсеха съкровища в игра на Мтел

В продължение на пет часа участниците откриха 195 скрити съкровища

10 000 приключенци търсеха съкровища в игра на Мтел | StandartNews.com

София. Ангел Цветков от София спечели Mtel Fiat 500 от риалити играта на Мтел -„На лов за съкровища". Красивият автомобил беше и голямото съкровище в приключенската игра на телекома. Освен него най-бързите ловци грабнаха 100 смартфона Samsung Galaxy и 100 Мтел раници.

10 000 авантюристи от цялата страна изпълниха Борисовата градина. Опашката от желаещи да се включат стигаше до стадион ЦСКА.

В продължение на пет часа приключенците вървяха по следите на 201 скрити съкровища. Те бяха разположени в цяла София – в Борисовата градина, Южния Парк, Докторската градина, Алеко и други. Чрез играта те тестваха своя откривателски нюх, умения за ориентация и бързина.

Мисията на участниците в „На лов за съкровища" беше да открият капсули, съдържащи уникален код. За да се ориентират, те имаха на разположение хартиена карта на съкровищата и GPS приложение за навигация за Android смартфони, както и огромни екрани, разположени в различните локации. Дали печелят някоя от наградите, търсачите на приключения разбираха след като изпратят открития код чрез безплатен SMS. В края на играта шест от капсулите останаха неоткрити.

В приключението на Мтел се включиха и популярните музиканти Михаела Филева и VenZy, Део, Лео, Рафи и Играта. Водещ на събитието беше DJ Мартен, който зарадва участниците с музикално шоу. В шоуто се включиха и фрийрънарите от "Фрийрън България", които взеха дъха на присъстващите с екстремните си изпълнения.

Приключенската игра „На лов за съкровища" приключи успешно. До 18 септември всеки участник в риалити играта може да се включи и във фото конкурса във Facebook, като качи своя снимка от играта на адрес www.mtel.bg/foto.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай