Звездите не пестят

Гаджета и приятели се чудят с какви армагани да вдигнат рейтинга си

Звездите не пестят  | StandartNews.com

Покрай раждането на английския престолонаследник отново се заговори за скъпи и прескъпи подаръци. Богопомазаното бебе с няколко имена започна да получава луксозни армагани, още докато беше в корема на майка си Кейт Мидълтън. Големият въпрос обаче е не толкова каква е цената на изненадата, а на какво се радват най-много любимите хора и близките приятели.

Христо Стоичков реши да отстъпи на съпругата си Мариана тузарското "Бентли". То било в маслинено зелен цвят и с поръчков кожен салон. Самият автомобил бил подарък на Камата от президента на футболния клуб "Мамелъди Съндаунс" и най-богат човек в ЮАР - Патрис Моцепе. Милионерът дори поръчва и номера на возилото заради успехите на модерния ляв. Затова и самата регистрация не е българска, а на щата Делауеър в САЩ. Цената била около 300 хиляди лева, а и не е единствена в колекцията на Стоичков. В гаража си той държал още джипове "Хамър" и "Рейндж Ровър", както и поръчкови "Мерцедес", "Порше" и "Ягуар".

От Ку-ку бенд изненадали Слави със старинна цигулка. Тя му била връчена от Евгени Димитров-Маестрото за рождения ден. Високата й стойност идвала от факта, че е изработена през осемнадесети век от прочутия немски майстор Якоб Щайнер. Музикантите събрали пари помежду си, за да купят нежния музикален инструмент. Така екипът на Трифонов му се отблагодарява, задето им е осигурил най-висококачествената техника. На един от рождените си дни Маестрото получи от Слави скъпарски старинен роял, поръчан от Англия. Балерините също не останаха по-назад, подарявайки на шефа специална, ръчно изработена табла. Водещият бил голям фен на играта и искрено се зарадвал на новата си придобивка.

Джони Деп харчи луди пари, за да получи усмивка от половинката си Амбър Хард. 50-годишният карибски пират, за когото се говори, че е лудо влюбен в 27-годишната красавица, не се притеснява да пръска тлъстите си хонорари по нейните мераци. Последно "Самотният рейнджър" даде около 40 хиляди в зелено, за да подари на любимата си специална брошка, инкрустирана с диаманти и смарагди. До скъпата покупка се стигнало, когато мацката се оплакала на Деп, че се чувства самотна, когато той пътува заради многото си ангажименти.

Лионел Меси също е свикнал на емоционално и финансово разточителство. Японският ювелир Гинзо Танако преди време му подари

златна отливка на лявото му стъпало

В Перу барселонският нападател, който участваше в благотворителен мач, получи от свой верен фен скъпарски портрет, направен от кристали Сваровски. Картината е на стойност близо 50 милиона долара, а аржентинецът бе изненадан на излизане от хотела си в Лима. Автор на шедьовъра е колумбийският художник Маурисио Бенитес, специализиран в създаването на "кристализирани" вещи. Портретът е изработен ръчно и разходите по него са разделени между американски фенове на четирикратния носител на "Златната топка".

Дейвид Бекъм омилостивява тъщата си с много скъпи вещи. Преди време той подари на нея и на майка си по една кола за по 350 000 евро, изпращайки им модела Ауди Q3. Родителката му Сандра и сватята й Джаки били много доволни. Те били особено приятно изненадани, тъй като даровете пристигнали при тях без повод. Причината била благодарността, която Дейвид и Спайската искали да покажат за дългогодишната помощ при отглеждането на четирите им деца. Близък семеен приятел напълно подкрепя скъпото решение на двойката, разказвайки, че двете баби били не само детегледачки, но и много добри съветници на известното семейство. "Понякога без никакво предупреждение ги викат на другия край на света и те веднага хукват", разказва още приближеният.

Тейлър Суифт също не пестяла пари за бившата си изгора, изпълнителят от One Direction Хари Стайлс. Докато двамата въртели любов, чаровната носителка на седем награди "Грами" изненадала любимия си с изключително редки записи и други артефакти, свързани с "Бийтълс". Покупката за 80 000 долара съдържала и много албуми с автографи на всички членове на групата. Хари безкрайно се зарадвал, тъй като от дете бил луд по легендарната група. Двойката се раздели през януари.

Лейди Гага определено не се стиска, когато става въпрос за подарък за своята половинка. За 32-я му рожден ден певицата е решила да го изненада с дизайнерска раница от крокодилска кожа, която била на стойност 37 хиляди паунда. Скъпарският модел е дело на Деймиън Хърст, който в края на годината ще реализира своя проект "Нова Религия" и у нас.

Гага, чийто сингъл от предстоящия й албум АРТПОП излиза на 19 август, се спряла на подобен подарък, защото гаджето й много обичало подобни аксесоари. Изпълнителката на "Bad Romance" искала армаганът

да бъде рядко срещан

и успяла да го постигне, тъй като от този модел съществували само 12 бройки. Луксозната чанта е покрита с малки версии на точковите картини на художника, а има и разноцветни кръгчета. Позлатена стойка ще допълва подаръка, на която чантата ще може да се оставя.

Риана също не се стисна и подари за 24-я рожден ден на отново бившата си половинката Крис Браун луксозно возило. Мадамата се изръсила с милион долара, за да зарадва гаджето си с поръчкова кола от лимитираната серия Mercedes-Benz SLR Stirling Moss. Бройките наброявали едва 75 в света. Крис от доста време шофирал яко червено Ферари, но пред приятелите си непрекъснато говорел каква голяма мечта му е да има въпросния мерцедес в гаража си. Аверите му бързо информирали барбадоската звезда и тя дори гравирала кожените седалки на колата с инициалите си, за да се знае от кого е придобивката.

Колежката й Бионсе също доста се старае пред съпруга си. За рождения си ден, 4-и декември, Джей Зи получи от певицата най-бързата кола в света - Бугати Вейрон гран спорт. Красавицата се изръсила с 1, 3 милиона паунда. Рапърът продуцент бил много развълнуван от придобивката, въпреки че вече притежава огромна колекция автомобили. Според близки на звездната двойка парите не били фактор за Бионсе, а тя искала да даде нещо на любимия си, което той да обича с години. Сред колекцията на именития изпълнител са Майбах 62S, Ферари F430 Спайдър и Пагани Зонда Роудстер. Подаръкът от любимата обаче бил най-ценен, тъй като развивал максимална скорост от 225 мили в час. Едва ли е било проблем за бившата вокалистка на Destiny's child да си позволи возилото, тъй като преди време Бионсе и Джей Зи бяха обявени за най-богатата двойка в шоубизнеса. Тя отново доказа желанието си да радва половинката си със скъпи возила, когато му подари самолет за 25 милиона долара. Този път армаганът беше по случай Деня на бащата. С това мадамата искала да му покаже колко страхотен родител е. "Бомбардиър Чалънджър 850" може да превозва до 15 души, а в него има кремава всекидневна, кухня, спалня и две бани. "Тя купи малко по-голям самолет, за да пътуват с него за семейните си почивки", разкрива близък до семейството.

Въпреки раздялата, Робърт Патинсън преди няколко седмици подарил за рождения ден на Кристен Стюарт колекционерска химикалка за 30 000 паунда. Тя е от лимитираната серия на Bentley и може да бъде похвалена за нейното златно покритие. Екранният Едуард дори се изръсил писалото да бъде инкрустирано с името на любимата му. По света имало само 40 подобни аксесоари, а поводът отново е колекцията на Стюарт. Тя събирала химикалки от много години.

Том Круз реши да зарадва дъщеря си Сури с подарък за 30 000 долара. Състезателният болид много й допаднал, тъй като малката била фен на автомобилните състезания. Така се сдобила

с копие на стилното возило

Изпълнителят на невъзможни мисии разкри, че мисли да й изгради и състезателна писта в имението си. Круз и бившата му съпруга обичат да подаряват най-хубавите неща на своето момиченце. Сладураната оглави класацията за най-модерно облечените деца на звезди, а дрехите в гардероба се поне за 2 милиона лири.

Анджелина Джоли и Брад Пит са известни с екстравагантните и скъпи подаръци, които си правят. През 2010-а Лара Крофт се изръси с 18 000 долара за 200-годишно маслиново дърво, което поднесе на актьора за Свети Валентин. В момента екзотичният подарък се намира в имението им във Франция. За 48-мия му рожден ден тя отново надхвърли себе си, подарявайки му водопад в Калифорния. Брад не остава длъжен на сексапилната си половинка, подарявайки й стрелбище, мощен мотоциклет и часовник уникат

Patek Philippe на стойност 250 000 лири. За 38-ия рожден ден на любимата си той реши отново да се изръси, този път с 3000 паунда за бельо на Agent Provocateur.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай