Зодиак: Никаква скука с Коня

Дървеният син жребец носи нови тръпки за най-големите търсачи на силни усещания

Зодиак: Никаква скука с Коня | StandartNews.com

Годината на Дървения син кон наближава със скоростта, с която жребците препускат сред природата или на хиподрума. Продължаваме с анализа на символите, знаците и отношенията, наложени от китайския зодиак.

Родените под знака на Коня са надеждни персонажи, които няма да разочаровaт околните. Като приятели са наблизо, за да ви развеселят и да ви отведат до различни и интересни места - само за да облекчат вашата тъга. Конят е много безкористен и е готов да ви даде цялата си подкрепа. Той е забавен и няма да ви остави да скучаете. Ще ви докаже, че сте важен за него и сте част от света му.

Конете притежават способността и таланта да преодоляват всички препятствия, които са поставени на пътя им - просто са свикнали да прескачат бариерите, независимо дали ще получат овации, или дори шампионска купа. Те обаче често сменят настроенията си.

Конят е представителен и обикновено изглежда добре. Обича зрелищата, театъра, концертите, събранията, състезанията - накратко всичко, което е свързано с тълпата. Често се занимава доста успешно с някакъв вид спорт. Конят може да преуспее в политиката, която му носи социално удовлетворение. Умее да управлява хора. Но Конят е способен не само на умствена, но и на физическа работа. По-ловък, отколкото изглежда на пръв поглед, в действителност (и той много добре го знае), понякога не му достига увереност. Независимо от това се държи уверено.

Конят има гореща кръв, лесно излиза извън себе си и затова често губи постигнатото. Този, който веднъж е бил свидетел на неговия гняв, никога няма да му се доверява - заради стаената необузданост. За да преуспее, трябва да я потисне.

Конят е егоист. Той ще стъпче тези, които са на пътя му, и ще го направи без ни най-малко угризение на съвестта, тъй като честолюбието му е прекалено голямо. Той е егоцентричен и най-вече се интересува от собствените си проблеми, дори ако му се налага да се намесва в чуждите дела. Много независим по природа, не слуша съвети и постъпва така, както му се иска на него.

Представителите на силния пол се радват на слава и са материално обезпечени. Дамите обикновено са с приятна външност и успешен живот.

В отношенията си с противоположния пол Конят проявява голяма слабост. Заради любовта може да захвърли всичко. Страстта на влюбения Кон е толкова всепоглъщаща, че може да стане безразличен към всичко останало. Затова често търпи неуспехи в живота си, независимо от неоспоримите си качества. Ако той успее да потисне тази слабост, и, ако умът му надделява над страстта, може да бъде щастлив и да триумфира.

Жените са секси, умни и мъдри

Дамата, родена под знака на Коня, отдалеч изглежда недосегаема за обикновения простосмъртен, но тя е от най-комуникативните хора, които можете да срещнете. Вероятно има милиони познати, но малцина близки приятели. Почти е сигурно, че ще я срещнете на купон или на друго събитие и тя няма да си седи кротко в сянка или в миманса. Жената Кон винаги е оживена, сексапилна, интересна, умна и дори мъдра. Тя за миг може да се впусне в дискусията и разрешаването на най-сложните световни проблеми, но е възможно никога и докрай да не може да реши личните си проблеми. А тя ги има достатъчно.

Дамата Кон води активен живот и независимо от стремежа й да изчисти графика си от планирани срещи, хората, търсещи вниманието й, стават все повече. Поради това често така се уморява, че само цял ден, прекаран в леглото, може да възстанови силите й.

Жената Кон е очарователна и има естествена искра, привличаща представителите на противоположния пол. Тя може много да работи, да играе и да обича. Да преобърне света, както и партньора си "обратно с хастара". Не е агресивна, но е способна, ако реши, да ви убеди, че черното е бяло. В края на краищата мъжете могат да открият с нея несравнима с нищо любов. Добротата е свойствена на този знак, а какво повече може да се желае? Може би само няколко минути тишина, които не е толкова лесно да намерите.

Мъжът е Ромео и Дон Жуан

Ромео от великата пиеса на Шекспир вероятно е бил роден под знака на Коня. Можете да го обикнете от пръв поглед, неговата страст, красноречие - всичко това са качества на жребеца. Както е известно, в началото на пиесата той е влюбен в друга девойка, но след известно време толкова обезумява по Жулиета, че е готов да се откаже от име, състояние, положение, род, дори от своя живот. И всичко това заради момиче, което за него е било напълно непознато до преди няколко часа.

Не вярвайте, че страстта на Коня е измама, дори ако околните се опитват да ви убеждават в това. Той с еднаква сериозност се отнася към всеки нов роман. Трудността е в това, че докато е увлечен по един, може да го вълнуват още няколко едновременно.

Ако успеете да задържите своя мъж Кон, никога няма да изпитвате липса на интерес. Ще ви удивлява способността му да знае почти всичко, ще ви покорява неговия чар. Но пък и скоро може да се уморите от постоянната динамика или да изпаднете в ярост от постоянните му флиртове в стила на Дон Жуан, от неизбежните възходи и падения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай