Занимаваме се с глупости, а блондинките изчезват! 

На път са да последват горчивата участ на неандерталците

Занимаваме се с глупости, а блондинките изчезват!  | StandartNews.com

На път са да последват горчивата участ на неандерталците

На 31 май, Световния ден на блондинките, редно е да отбележим, че несправедлив и глупав  е светът, прелюбезни! Не само защото кметицата на Младост получи повече еврогласове от Волен Сидеров! Втурнал се е светът да спасява всякакви незначителни животински видове, докато изчезват не пандите, а блондинките! За пандите е ясно – все пак са китайско производство и да не са съвсем оригинални, ще пребъдат. Докато учените са категорични, че през 2022 година щяла да се роди последната естествена блондинка. Най-вероятно във Франция, защото там било най-голямото съсредоточие на т.нар. „светли” гени. Явлението се дължи на рецесивния ген на светлата коса, който не издържал на постоянните удари на доминантния тъмен ген.  Блондинките са на път да последват горчивата участ на неандерталците, а вие продължавате да се вайкате за оставката на Нинова, за политическата съдба на Цветанов и дали щял да пуши в Европралманета Андрей Слабаков! Хайде, малко по-сериозно! 
Ще кажете какво е общото – този ни баламосва с глупости! 

Общото е демокрацията.

Представителната демокрация е нежна форма на естествения подбор. Оцеляват най-пригодените, успяват подкрепените от най-много членове на обществото. Само привидно ни се струва справедлива, но не е, защото е основана на диктатурата на мнозинствата.  А, както знаете, нищо добро на този свят не е било измислено или създадено от мнозинството. Антиконформистите и индивидуалистите са тези, които тласкат обществата напред, разкриват тайните на Вселената, получават Нобелови награди и измислят как да източват банкови карти без да ги хванат.

Затова и пиша тези редове точно днес, да обърна внимание на Мария Габриел, Радан, Джамбазки и останалите. Момичета и момчета, камионджиите все някак ще се оправят, но блондиките изчезват! Ако повдигнете сериозно въпроса в Брюксел, българите  ще бъдат запомнени в света не само като покръстителите на славяните, създатели и съхранители на третата европейска азбука – кирилицата, но и като спасители на блондинките.

Трябва специална програма, да се отпуснат пари за развъдници и резервати, необходима е умна генна политика. Може да привлечете Мари льо Пен. Тя е най-силна в момента във Франция и, въпреки че не е естествена блондинка, определено светлее. Мисля, че и скандинавците ще прояват разбиране, ако им обясните правилно проблема. Танте Меркел също ще се включи. По времето на ГДР беше тъмнокоса, но с падането на Берлинската стена изсветля и тя. Борис Джонсън може да ви е естествен съюзник, защото е естествен блондин. Тереза Мей като  опразни кабинета през юни, на Борис ще му остане време да се посвети на каузата, а Фарадж ще поеме бягството на англичаните от Египет... пардон, от Европа.  Изобщо, поставете въпроса, съюзници ще се намерят! Лошо ли ще е да можем да се хвалим пред света: „спасихме си евреите, ще спасим и блондинките”?!

Защо трябва да бъдат спасявани блондинките, ще кажете, пробутвайки някой брадат виц, съчинен от брюнетка в дълга и самотна нощ. Защо са ни тези 2% от населението на земята?! Цветът на косата и кожата имат връзка с начина, по който организмът ни реагира на околната среда. Най-общо зависи от пигментите меланин-еумеланин и феомеланин. Колкото по-ниски са нивата на тези пигменти, толкова по-светъл е човека. Изложен на светлина човек потъмнява, но косата му изсветлява. Да се надяваме – и душата.  

Повече светлина – повече светла коса е простото заключение, което можем да направим. Още Гьоте е промълвил преди да умре „Светлина, повече светлина”, въпреки че съществува и версията, че предсмъртните му думи са били не „Licht, mehr licht”, a “Luft, mehr luft”.  Т.е. „въздух, повече въздух”, защото Екерман (биографът му) е бил приседнал край смъртното ложе върху кислородния апарат....

Искам да кажа, че блондинките са индикатор за количеството светлина в живота ни, а то – уви – е само 2% и изобщо не стига за избор на евродепутат дори. Айнщайн построил цялата си теория върху скоростта на светлината, въпреки че и децата знаят, че тъмнината е много по-бърза, защото когато светлината пристигне, тъмнината винаги вече е там! Аз също имам много теории, построени върху различни скоростни умения на блондинките, но няма да ги излагам сега, за да не ми блокират профила във фейсбук. Достатъчно е да знаем, че спасявайки блондинките, спасяваме светлината...
И освен това не са глупави блондинките, а тези, които се правят на блондинки. Научно доказано е, че прекомерната употреба на 30% на H2O2, известен с името перхидрол, води до прогресивно намаляване на умствените възможности. Т.е. блондинките са чиста, природно умна светлина, която се нуждае от спасение. Ето, Елена Йончева вече се спаси  за следващите пет години и въпреки народната мъдрост, че „русо гладно няма”, по света има милиони неспасени блондинки. Стига приказки, да се захващаме. 
П.П. Записванията за конкурса Playmate of the Year`2019  приключват на 5 юни. До тогава можете да си осигурите участие, като изпратите пет свои снимки в цял ръст по бански или бельо на на [email protected]. Необходимо е да сте навършили 18 - не е задължително да сте блондинка, но помага!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай