Вики започва деня със зумба

Вики започва деня със зумба | StandartNews.com

Денят на Вики от "Мастило" е изключително натоварен и започва с тренировка по зумба.

Певицата твърди, че я предпочита пред останалите спортове, тъй като й сваля негативната енергия. Треньорката пък направила словосъчетание върху новия й хит "Спираш ми дъха", разказа Терзийска в "Усещане за жена" по TV7.

Едно от любимите места на Вики е собственият й дом - малък апартамент, който е подредила с много любов. А най-ценната вещ в него е бялото пиано, зад което сяда често. Започнала да свири на 5, а първото пиано купил дядо й. Майка й и баща й обаче искали момичето да има истинска професия - юрист или журналист. Тя сбъднала мечтите на всички - завършила две висши образования - право и журналистика, но станала певица. Твърди, че е доста различна на сцената и в живота. Когато е на работа, носи високи токчета и сценичен грим, избягва ги в делника. Като професионалист е дисциплинирана, а като човек - понякога е разхвърляна.

Музикантите от "Мастило" никога няма да забравят турне в Китай, където в продължение на 15 дни имали по три концерта на ден. "На всяко шоу идваха по около 15 хиляди китайци, които си носеха столчета и се подреждаха във формата на ветрило пред сцената. Мъж от публиката пък веднъж изтича чисто гол пред мен. Доста се уплаших", спомни си младата жена.
Вики опроверга твърденията на жълтата преса, че е анорексичка. "Обичам да влизам в пекарните, където трудно избирам на коя вкуснотия да се спра. Въобще обичам да си хапвам. Ако има калорична торта и салата, бих изяла и двете", заяви изпълнителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай