Вальо Танев ожени сина си

Актьорът събра 120 гости на Болата

Вальо Танев ожени сина си | StandartNews.com

Актьорът Валентин Танев ожени сина си Боян в събота вечерта. Стилното тържество бе на плажа на Болата, който е сред най-красивите заливи в света. Ритуалът извърши кметът на Каварна Цонко Цонев. Той не отстъпи на рок маниерите си и записът на "Менделсон" бе в изпълнение на китариста на "Куин" Брайън Мей. Кметъла беше облечен в официалната си тениска Hard Rock Cafe Paris.


Даниела и Боян се познават от деца. Завършили заедно гимназия, после продължили образованието си в Магдебург и магистратура в Бон. И двамата работят в Брюксел - Боян в Европарламента, а Даниела - в Комитета на регионите.

Младоженците избрали Болата за сватбата си, защото в продължение на 20 години Вальо Танев водил сина си на плаж под село Топола. Всичките 120 гости на семейство Таневи бяха настанени в хотели и квартири в село Българево. Приятелите на Боян и Даниела, с които се познават от Брюксел, пристигнаха от Бразилия, Германия, Полша, Румъния и Холандия. Сватбарите танцуваха върху специално поставени платформи на пясъка. Диджеят не спираше да реди сетове с джаз и рок. Когато звездите изгряха, в небето полетяха светещи фенери.

Каварненският регион стана хит сред местата за сватби. В петък Митко Пайнера също вдигна тежка сватба. Той ожени сина си Христо на брега на плажа на голф комплекса "Тракийски скали". Гостите са били само 45 и отседнали в апартаменти от комплекса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай