Свалки и скандали в риалитата

Силвия Кацарова изригна срещу рапърите и техните текстове

Свалки и скандали в риалитата | StandartNews.com

София. Доказано е, че когато човек дълго време е ограничен в затворено пространство, реагира нетрадиционно и прави неща, които на свобода едва ли би извършил. Затова в риалитата "ВИП брадър" по Нова и "Музикална академия" по ТV7 има не малко скандали, а напоследък - и неочаквани свалки.

Йоана напусна с тъга "ВИП брадър" преди вечер, след като събра най-минималния вот на зрителите - 6,5 процента. Мъчно й е, защото май много си падна по красавеца Пламен Медаров. Доказват го и първите думи на певицата извън Къщата: "Риалитито бе невероятно изживяване. Голямо дупе се изисква, за да си вътре, но ми бе забавно. А Пламен е голям симпатяга."

След сексзадявките между рапъра Криско, младата Неделина и Георги в "Музикална академия" се оформя нова свалка. Този път обаче тя е в групата на легендите. Най-неочаквано Кичка Бодурова обърна поглед към Коцето-Калки, който също не остана безразличен към пищните форми на колежката си, текат коментарите онлайн. Историята на задокеанската ни поп звезда и зъболекаря тръгна от едни най-обикновени боксерки. Музикантът е известен със своята ексцентричност, която намира израз дори в бельото му. Той се издокара с цикламени шорти на динозавърчета и започна да се разхожда с тях пред нежните обитателки на Академията. И докато всички се кикотеха на странния му вкус, в смеха на Кичка се долавяше по-особено отношение.

Коцето очевидно усети, че й е интересен, защото веднага се присламчи към нея. Още от първите дни на "Музикална академия" Калки си харесал колежката Бодурова, твърдят от екипа. Тя му допаднала и като жена, и като човек, и като домакиня, която непрекъснато се върти край печката, за да приготви храна за всички в риалитито. Мераците му обаче останали скрити за повечето съквартиранти. Забелязала ги само Петя Буюклиева малко преди да напусне. "Стига да му дадеш възможност, той веднага ще скочи в леглото ти", подхвърлила тя на Кичка. Неслучайно именно зъболекарят се нави без много уговорки да прави стриптийз на женското парти, което поп певицата организира наскоро за момичетата в риалитито. Кичка все се хвали с много добра връзка с гърка Крис, с когото се събра повторно след едновремешен развод. Но преди време я видяхме да подхвърля палави намеци и към Дичо. Дали ще се реши да рискува за втори път брака с гърка, ще видим тепърва.

Силвия Кацарова пък изригна срещу рапърите в шоуто заради техните вулгарни песни за дрога и секс. "Наркомафията така е превзела всички рапъри, че няма някой, който да не пее за дрога. И аз вече съм убедена, че всички получават пари, защото тези клипове трябва да са спонсорирани от някого. Всички като Криско и Лора - на ден можеш да ги чуеш по 20 пъти по радиата. Но да пееш за 10-годишни, които правели аборт, е много жалко. Това е дъното на нашата култура. По-голямо падение няма да има", отсече Силвия при Георги Любенов по БНТ.

Според Кацарова подобни изпълнители имат огромен грях към децата, защото ги тласкат към дрога и секс. Вокалистката на LZ разкритикува и държавата, която не си мърда пръста да подкрепи младите творци, чиито песни са съвсем различни. Певицата смята, че в миналото институциите са градели истинската култура в България, а сега тя е натикана в задния двор.

"Някой излязъл ли е сега да подкрепи младите творци, които не пеят за дрога и секс? Те показват гласови възможности, талантливи са. Но никой не им дава шанс. За някои стойностното е клип с много гадни и вулгарни текстове", коментира певицата и допълни, че децата растат, заливани от помия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай