Стотици деца атакуваха шоуто „Големите надежди”

Стотици деца атакуваха шоуто „Големите надежди” | StandartNews.com

Благоевград. Стотици деца дойдоха в Благоевград, за да участват в кастинга за музикалното шоу „Големите надежди". Целта е да се открият най-талантливите млади певчески изпълнители на България.

В областния център конкурсът се проведе във вторник в общинската зала „22-ри септември". Започна точно в 09.00 часа и продължи 12 часа. Участваха деца на възраст от 4 до 14 години. Хлапета и техните родители притеснено чакаха реда си пред залата. Малчуганите бяха приготвили най-различни песни – от фолклор през естрада и поп до рок и джаз. И се надяваха да впечатлят журито с певческите си способности. „Изпях две песни – на Поли Генова и на Майли Сайръс. Смятам, че се справих добре. Дано ме одобрят", сподели 9-годишната Алекс от Благоевград.

За кастинга дойдоха талантливи малчугани от три области – Благоевград, Кюстендил и Перник. „Искаме да дадем шанс на най-малките деца. Ще им дадем възможност да стъпят на голямата сцената и да станат новите музикални звезди на България. Вече ме впечатлиха няколко момичета. Проблем е, че някои идват с репертоар отпреди 45 години. Но вината не е тяхна, а на техните преподаватели", сподели главният сценарист на телевизионното шоу Влади Априлов. Голямата награда ще бъде за цялото семейство на детето победител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай