Служители на МЗ релаксират с кислородна капсула

Служители на МЗ релаксират с кислородна капсула | StandartNews.com

Добрич. Един от последните писъци на медицината и козметиката е апарат, наречен кислородна капсула. С такъв най-ново поколение разполага вече медицинският център в Албена, научи „Стандарт". Всъщност модерната техника е система, която предлага ефективен баланс между оптимално телесно тегло и красота - подобрява общото състояние на тялото, спомага за релакса и предоставя превентативни здравни грижи, пояснява прокуриста на медицинския център в курорта Валентина Николова. Системата OxySpa достига до вътрешните ресурси на организма и подобрява здравето и красотата, понижава стреса, спомага за регулиране на теглото, предлага лечебен масаж, физиотерапия след травмено лечение, почистване на тялото, детоксикация и други.

От свои източници „Стандарт" научи, че сред първите, които са се възплозвали от новата технология, за да изглеждат перфектно и свалят стреса, са били служители на здравното министерство. В момента с помощта на супер апаратурата ваят тяло гости в курорта от Белгия, Германия, Полша и Русия.

От медицинския център разясниха, че се предлагат различни програми, които са 30-минутни. С програмата „Релакс" човек се чувства като новороден и при нея температурата в капсулата е 51 градуса, като за половин час се топят 120 калории. Всичко това може да бъде съчетано с ергономично масажиращо легло, нагряваща подложка при гърба и бедрата, ефективни спа и ароматотерапевтични услуги, звукова/музико-терапия, охлаждане на лицето. Ако пък искате без потене във фитнеса да свалите някое и друго кило и това е възможно с уникалната капсула, като вече температурата при процедурите за отслабване или антицелулитните температурата достига до 65 градуса, и за половин час се топят 240 калории.

Удоволствието не е безбожно скъпо. Релаксирането за 30 минути е на цена 40 лв., а едночасова процудера с релакс и програма за разкрасяване на тяло и лице е 70 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай