Слон подгони БГ звезди из Африка

Слон подгони БГ звезди из Африка | StandartNews.com

Изгладнял слон е нападнал лагера на екипа, който снима реалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели" в Ботсвана. След като обаче похапнал спокойно от местната растителност, натрапникът се оттеглил без инциденти.

"Маймуните крадат всичко, което е пред очите им. Постоянно се чуват красиви звуци от непознати птици и екзотични животни", това са първите впечатления на Антон Хекимян от Африка, споделени пред LadyZone.bg. Той и Яна Грудева са водещи на реалитито на bTV, което от две седмици се снима на пълни обороти в Черния континент.

"Денят е около 12 часа - започва към 6 и се стъмва към 7 с много бърз и красив залез. И в Замбия, и в Ботсвана хората не бързат за никъде и винаги са усмихнати. Животът тече с друг ритъм, много по-бавен от този, с който ние сме свикнали. И въпреки че са видимо бедни и лишени от луксозни вещи и стоки, тези хора са позитивно настроени към живота", допълва Антон.

След като водопадът Виктория вдигна адреналина на нашенските звезди, сега те се отдават на красотите на природния парк Чобе и неговите обитатели - дивите животни. Една от трудните им задачи се оказа семантиката на имената на част от местните хора. В резултат на всекидневните изпитания и нелек живот в лагера сред знаменитостите вече има човек, достоен за титлата "най-непоносим" участник, двама, заслужили прозвището "късметлия", и дама, която гордо носи титлата "Кралицата майка", издават организаторите. Следващата дестинация на шоуто е саваната на река Окаванго, където условията на живот стават още по-тежки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай