Скандалната Мишел Бонев разгневи Берлускони

Скандалната Мишел Бонев разгневи Берлускони | StandartNews.com

Рим. Скандално известната ни сънародничка Мишел Бонев предизвика поредната шумотевица в Италия. Тя си навлече гнева на бившия министър-председател Силвио Берлускони и съдебно обвинение за клевети по повод личния му живот. Същевременно обаче тя си спечели и вниманието на италианските медии.

Три години след като предизвика скандал, въвлякъл български и италиански министри, със спорното си участие на кинофестивала във Венеция, Мишел Бонев шокира с ново твърдение. Актрисата от български произход, която тогава се прояви с кинопродукция, финансирана по начин, подлежащ на съдебно разследване, направи декларация, които предизвикаха нови съдебни обвинения.

Мишел Бонев заяви, че новата половинка на Силвио Берлускони е хомосексуална и всъщност била нейна любовница. От трибуната на личния си блог тя лансира твърдение, че постоянната от година връзка на Берлускони с Франческа Паскуале е театър за пред обществото, а самият той бил изнудван от нея - декларация, която италианските медии разпространиха обширно и не без спекулации.

Според напористата ни сънародничка в живота й дошъл момент, когато трябвало да каже истината. Не закъсня и реакцията на адвокатите на Берлускони, които възнамеряват да търсят тази "истина" чрез дела и да потърсят обезщетение, ако се окаже невярна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай