Синът на Истууд се снима с Брад Пит

Синът на Истууд се снима с Брад Пит | StandartNews.com

Скот Истууд, син на кинолегендата Клинт Истууд от извънбрачната му връзка със стюардесата Жаклин Рийвс, върви по стъпките на именития си баща. 27-годишният красавец, който очевидно е наследил гените на баща си, пуши пура и гледа изключително мачовски от октомврийския брой на списание Town & Country. Младият мъж позира на борда на яхта в Нюпорт, Роуд Айлънд, облечен с дрехи на морска тематика.

Скот започва с моделската си кариера в колежа, но напоследък се е насочил към актьорската професия, следвайки стъпките на баща си. Първата му изява на големия екран е през 2006 г. беше във филма на Клинт Flags of Our Fathers. След това той участва в друга лента на известния си родител - драмата "Гран Торино".

Очаква се през 2014-а да го гледаме във филма Fury редом до Брад Пит и Шая Лебьоф. Синеокият Скот е роден в Монтерей, Калифорния, а сега живее в Сан Диего. Той не приема своите постижения за даденост. "Хората си мислят, че получавам всичко, поднесено на тепсия, но това е далеч от истината. Искам да бъда сериозен актьор, а не някакво хлапе актьор или лъскава поп звезда", споделя той. За Клинт казва:"Като режисьор и актьор мотото на баща ми е да казва истината. Той е разказвач на житейски истории. Харесвам неговия подход. Освен това с баща ми се опитваме да наложим на пазара наша марка уиски Eastwood Whiskey. Правим напитката с вода от ранчото ни в Кармел."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай