Секси, червени волейболистки

ЦСКА търси спонсори с еротичен календар

Секси, червени волейболистки | StandartNews.com

София. Няма спор, най-иновативният спортен клуб у нас е този по волейбол на ЦСКА. Какви ли не инициативи предприеха "червените", за да се спасят от финансовата мизерия. Този път обаче стреляха право в десетката благодарение на помощник-треньора си Антонина Зетова, най-успялата ни волейболистка през последните 30 години. По идея на Тони момичетата от волейболния "червен" тим направиха фантастична фотосесия пред фотографа Надя Джамбазова. До две седмици еротичният календар трябва да излезе на пазара. Целта е популяризирането на дамския ЦСКА и на женския волейбол като цяло.

"Много календари на еротична тема има в спорта, не сме открили топлата вода", сподели вчера Зетова в студиото на ТВ7, "В България досега не е правено (б.а. всъщност първи се съблякоха футболистите на ЦСКА през 2008 г.). Волейболният тим на Германия дори засне чисто гол календар. Нашият е по-секси. Спряхме се на по-провокативен вариант", добави Тони, "Искаме да привлечем спонсори. Няма интерес към женски волейбол. Само чакаме подаяния. Моята идея е да се опитаме да направим продукт - интересен за инвестиции", оплака се легендата, "Играем пред 30 човека дори с "Левски". Не ни дават по телевизия. Женският волейбол не го заслужава", каза Зетова.

В студиото на ТВ7 бяха и две от състезателките -фотомодели. "Беше ни интересно. Ние се забавлявахме и това е най-важното", каза красивата Кристиана Петличка.

Джесика Николова пък впечатли с татуировките си. Красавицата разкри пред водещите, че става въпрос за много лични теми. "Татуировките значат много за мен, не са направени ей така", добави Джесика.

Похвали към волейболистките на ЦСКА отправи фотографът Надя Джамбазова: "Много са сладки момичетата, дисциплинирани, дадоха всичко от себе си".

Форумите се нажежиха до червено и заваляха десетки предварителни заявки за календара на "армейките". Първи желание проявиха мъжете в апаратната на ТВ7.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай