Със секси воалетка на парти

Виолетовото е сред суперцветовете за сезона, коментира Митко Дамов

Със секси воалетка на парти | StandartNews.com

София. Ако искате наистина да смаете мъжете и конкуренцията на което и да е празнично парти, можете да се появите с воалетка от дантела. Много е загадъчно и секси, направо ще ви обявят за "Мис Енигма". Представителите на така наречения силен пол със сигурност ще ви ухажват цяла вечер. Идеята за този стайлинг избухна преди броени дни на ревю, подписано от Митко Дамов. Маестрото на шика пусна интересни дами да дефилират по оскъдни одежди и със зрелищни прически. Тенденциите: гладки коси без обем, с много блясък, със специално отношение към акцентите. Камъни, пера, дантела, сатен и тюл създават усещане за непреходността на лукса и изискаността.

"Стилистът и моделите са като художника и неговите музи. Неслучайно колекцията ни за зимата е подчертано чувствена. Тя е вдъхновенa от екстравагантността на парижката бохема, от живота в студиото, в което всичко е от значение - светлината, цветовете, формите, материалът. И най-вече - самите артисти. Хрумките са заимствани от времето на "Великият Гетсби", на Анди Уорхол, на великите диви в седмото изкуство", анализира концепцията Дамов.

Първата серия прически, наречена "Моуд", е вдъхновена от иконите на 60-те - мека къса коса с впечатляващи кичури. Цветовете се преливат хармонично - мед, карамел, кехлибар. Втората серия с лого "Алекс" е съблазнително естествена, досущ като през 70-те: дългата, мека и небрежно оформена коса се вписва в поезията на момента, като доминират едва доловими нюанси в русата гама. Третата, "Мия", е с изразителен и закачлив бретон, прекъснат с контраст в дължините - това придава на визията увереност и оживеност. Отблясъците са в мед, кехлибар, амбър и роза. Четвъртата, "Джорджина", напомня за британски емоции в свободен стил най-вече в кафяво. Петата, "Али", е посветена на андрогенната женственост - прецизно оформен бретон, наситени тонове. А сред тях - съблазнителното и много модерно виолетово. Шестата, "Анди", звучи изцяло по "френски" - вятърът е в моите коси, можеш с ръка да го докоснеш.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай