Равнис по Мая

Равнис по Мая | StandartNews.com

Без ярки цветове и със семпли, но изискани одежди белязаха първия пленарен ден на новия сезон на парламента. Зам.-шефката на депутатите Мая Манолова спази традицията си да започва законодателната сесия с нов костюм. Този път тя заложи на втален тоалет в геометрично и преливащи се черно и бяло, което по мнение на модните експерти е последен писък на тенденциите. Мая отново събра погледите и на свои, и на опозиция с перфектен външен вид и високи токчета.

Класиката в комбинациите бе предпочетена и от образователната министърка Анелия Клисарова по време на заседанието в кабинета. Цецка Цачева от ГЕРБ също бе решила да е в черно и бяло, но беше прибавила към "дуета" и семпла светла копринена риза цвят шампанско. Елегантен костюм в пепел от рози и свежо деколте бе избрала съпартийката й- бившата регионална министърка Лиляна Павлова. А шефката на социалната комисия Корнелия Нинова бе в тъмно сако, ефирна пола, рози в червено и лилаво в горната част на визията. Както винаги, маникюрът на Нинова бе в тон с облеклото. Депутатката от "Атака" Миглена Александрова също бе в бяло и черно - със закачливи светли точки на елегантна рокля.

С цветно лятно сако грейна Татяна Буруджиева. Светлана Ангелова от ГЕРБ е пословична с цветните си костюми, но вместо кукленско розово този път бе решила да бъде в тъмносин пепит, но с червени акценти. Бившата зам.-министърка на образованието Милена Дамянова (ГЕРБ) също бе в бяло и черно. С елегантна рокля и сако в строги тъмни тонове се появи на работа депутатката от ДПС Петя Раева. ГЕРБерките Диана Йорданова и Галина Милева флиртуваха със светлата палитра - първата в свежарска рокля и перли, втората в ансамбъл в "лате".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай