Пускат новия сезон на "Под прикритие" и в YouTube

Сериите ще са достъпни в канала на БНТ, но само за България

Пускат новия сезон на "Под прикритие" и в YouTube | StandartNews.com

Големият интерес към пилотния епизод от 4-и сезон на сериала "Под прикритие" резултира в реализиране на идеята за пускане на новите епизоди и в официалния канал на БНТ в YouTube, като те ще бъдат достъпни само на територията на България, съобщиха от медията, предаде БНР.

Началото на четвъртия сезон от поредицата е заковало почти 500 хил. зрители пред екраните на БНТ 1 в неделя. Освен това близо 20 хил. души са гледали пилотния епизод на живо онлайн от сайта на телевизията.

След официалното излъчване над 150 хил. души са свалили епизода на "Под прикритие 4" онлайн от неделя насам. Тъй като обаче торент сайтовете не са собственост на БНТ, пускането на първия епизод за сваляне в тях е "нерегламентирано и ще получат официално възражение, включително за нарушаване на авторски права", обявиха от телевизията.

"Интернет не е конкурент на ефирното излъчване, обратно - прибавя зрители и силният интерес към "Под прикритие" в мрежата само разширява аудиторията на БНТ. За съжаление, специалният канал в YouTube няма да е достъпен за българите в чужбина. Това ограничение се налага заради световното разпространение на сериала и договорните отношения с компанията дистрибутор", коментира програмният директор на БНТ 1 Севда Шишманова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай