Принц Уилям направи трио с Бон Джоуви и Тейлър Суифт

Принц Уилям направи трио с Бон Джоуви и Тейлър Суифт | StandartNews.com

Кенсингтън. Принц Уилям, херцог на Кеймбридж, изненада присъстващите на благотворително събитие в двореца Кенсингтън, като участва в трио и пя заедно с американските звезди Джон Бон Джоуви и Тейлър Суифт, съобщи Би Би Си.

Принцът се раздаде на хита на Бон Джоуви от 80-те години на миналия век Livin' on a Prayer на гала вечеря, организирана от благотворителната организация Сентърпойнт, която събира средства за бездомни хора. Принц Уилям беше черешката на тортата и се качи на сцената в края на събитито.

В рамките на вечерта той се срещна с млади хора, които Сентърпойнт е подпомогнала, осигурявайки им дом и възможност за нормален живот. Вечерята започна със среща на принц Уилям с Бон Джоуви и Тейлър Суифт в двореца Кенсингтън.

Кооперацията между херцога и благотворителната организация продължава вече дълги години, а любопитното е, че като дете Уилям е посещавал нейни хостели заедно с майка си, принцеса Даяна. Той е патрон на организацията от септември 2005 г. Уилям връчи наградата на Сентърпойнт за вдъхновение на младежите на Бон Джоуви заради хуманитарната му дейност.

"Вечери като тази се случват веднъж в живота, но са шанс за промяна, която може да трае цял живот", заяви рокаджията Джон Бон Джоуви. Суифт, която изпълни хитовете си Trouble, Love Story и 15 каза, че е поласкана да бъде част от участниците във вечерта. "За първи път пея в двореца Кенсингтън или подобно на него място", каза младата изпълнителка. Сред останалите почетни гости на благотворителното събитие бяха актьорът Бенедикт Къмбърбач и певците Джеймс Блънт и Тайни Темпа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай