Принц Джордж на 5 седмици (СНИМКИ)

Принц Джордж на 5 седмици (СНИМКИ) | StandartNews.com

Лондон. Бъдещият крал на Великобритания, едномесечният принц Джордж, направи първия си официален дебют след раждането си в болница "Сейнт Мери". Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън пуснаха в понеделник първите две снимки на малкия си наследник. Както се и предполагаше, фотосът не е направен от професионален фотограф, а е формална семейна снимка. Вместо известен папарак, Майкъл, бащата на Кейт, е щракнал младото семейство в слънчевия заден двор на къщата си в Бъкълбъри. Това е истинско скъсване с досегашните кралски традиции. Само кадрите от семейния албум могат да покажат най-естествената и най-спокойната среда, в която живее кралската двойка.

Майката и таткото са облечени всекидневно, а малкият принц си подремва в същото одеялце, с което беше представен, когато се роди. Всъщност това е одеалцето, с което и самият Уилям беше представен преди 30 години. За една от снимките не е забравен и четвъртият член на семейството - кокершпаньолът Лупо, който Уил и Кейт осиновиха в началото на 2012 г. Зад Кейт пък се е скрил Тили, ретрийвърът на семейство Мидълтън. Следващите снимки на принц Джорджи вероятно ще се появяват тази есен, когато той ще бъде кръстен.

 

 

 

Вчера принц Уилям даде първото си интервю откак стана баща. Пред CNN той сподели личните си впечатления и емоции от родителството. По думите му, кокершпаньолът им Лупо (на снимката в дясно) се адаптира добре към бебето. Младият татко призна, че не си пада по сменянето на памперси и недоспиването, но похвали съпругата си Кейт, че се справя прекрасно с бебето и двамата правят почти всичко сами.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай