Вторник,

Парис Хилтън влиза във VIP Brother

От: Failed to load user -
3651
Парис Хилтън влиза във VIP Brother
A
A
A

София. След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година в Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията". Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти - кварталът на богатите", „Вероника Марс и „Лас Вегас".

През октомври 2004 г. тя патентова любимата си фраза „That's Hot", а отпразнуването на 21-вия й рожден ден става пословично - на пет места - в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио.

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време", споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията