Парис Хилтън влиза във VIP Brother

Парис Хилтън влиза във VIP Brother | StandartNews.com

София. След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година в Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията". Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти - кварталът на богатите", „Вероника Марс и „Лас Вегас".

През октомври 2004 г. тя патентова любимата си фраза „That's Hot", а отпразнуването на 21-вия й рожден ден става пословично - на пет места - в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио.

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време", споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай