Откриха дрога в къщата на тийн-идола Джъстин Бийбър

Откриха дрога в къщата на тийн-идола Джъстин Бийбър | StandartNews.com

Лос Анджелис. Полицията в Лос Анджелис претърси къщата на любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър, след като срещу него бе подаден сигнал за вандализъм, тъй като замерял съседа си с яйца. Откритият кокаин в дома му обаче им се сторил далеч по-интересн и арестували един от сътрудниците му, съобщи АП.

Десетина полицаи претърсиха луксозната къща на 19-годишната звезда след оплакване, че е нанесъл щети за хиляди долари на къщата на съседа си, която атакувал с яйца.

Бийбър, който по време на обиска е бил в къщата, обаче не е задържан, тъй като звездата нямала отношение към кокаина, който е бил намерен в арестувания мъж в дома му.

Обвинението за нападение над къщата на съседа обаче остава. "В 7:30 сутринта Джъстин замеряше входната врата с яйца", сподели пред TMZ свидетел на инцидента.

Потърпевшият веднага е уведомил полицията за случилото се, а в показанията си посочва, че е бил замерен с над 20 яйца от невъздържания тийнейджър. "След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Бийбър да замеря с яйца имота ми. Аз му се развиках и той започна да ги хвърля по мен", посочи съседът.

Местни медии припомнят, че миналата година певецът си позволи да плюе по съседи и да ги заплашва със смърт, тъй като хората се оплакали от шумната му кола, с която минал по тихите улици на квартала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай