Навиват Рафи и Зара за "Биг брадър"

Новият маратон стартира в понеделник по Нова

Навиват Рафи и Зара за "Биг брадър" | StandartNews.com

София. Шоуто "ВИП брадър" по Нова приключва в събота, но веднага след него започва другото подобно риалити -"Биг брадър ол старс". Къщата няма да се променя, защото липсва време - поредната порция търсачи на слава влизат в понеделник. Сред канените са предишни участници в "брадърите", както и от други телевизионни риалитита - "Сървайвър" и X factor.

Рафи, Зара и Здравко от първия сезон са сред най-ухажваните за съквартиранти от продуцентите, научи "Стандарт". Както и Ангел и Мойсей.

Голям мерак имали да вкарат отново в Къщата Елена, момичето с кукленска хубост от втория сезон, която разби брака си с тогавашния победител Миро пред очите на цяла България.

Пеньо, който копнее да го наричат българската Лейди Гага, също е в списъка с желаните участници, както и Денди, който вече се е разписвал в шоуто. Нели Иванова, първият победител в "Сървайвър" по bTV, е атакувана от примамливи предложения само и само да влезе в шоуто. Селекцията ще се изявява на екрана месец. Миналата година "Биг брадър ол старс" спечели македонецът Никола Настески-Лестер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай