Маша отново заговори за сватба

Сравненията с Федерер трябва да престанат, скочи Гришо

Маша отново заговори за сватба | StandartNews.com

Мария Шарапова отново заговори за сватба. На шега или не, красивото гадже на нашия не по-малко прелъстителен Григор Димитров си пусна снимка с огромна шапка във Фейсбук, под която написа "Поканете ме на сватба и ще се появя със звънци и свирки! Шегувам се, взех това нещо назаем".

Точно преди четири дни най-видната руска знаменитост според местния "Форбс", с доходи от 29 милиона долара, се похвали пред последователите си в социалните мрежи, че опитва различни храни за сватбено меню. "За първи път съм на подобно дегустация и се чудя, защо не ме канят на повече такива! Това е скритият ми талант!", сподели тогава тенисистката. Тези намеци засилват впечатлението, че хубавата Маша явно мечтае скоро да се види в булчинска рокля.

В същото време Гришо и Микаел Льодра приключиха участието си на двойки на турнира във Вашингтон ($1 546 590), след като в двубой от полуфиналите не успяха да преодолеят съпротивата на ветераните Радек Щепанек и Марди Фиш, отстъпвайки с 3:6, 6:3. С достигането си до тази фаза на надпреварата хасковлията и французинът си заработиха $19 600 от наградния фонд и по 180 точки за световната ранглиста при дуетите. Първата ни ракета за пореден път възропта срещу сравненията с Роже Федерер.

"Няма нужда от това. Не съм спечелил дори един АТР турнир, а Федерер е може би най-великият тенисист в историята със 17 трофея от Големия шлем. Тези сравнения трябва най-накрая да престанат", скочи Григор. В следващите две седмици той ще участва на Мастърсите в Монреал и Синсинати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай