Ламбо се контузи на снимки

Ламбо се контузи на снимки | StandartNews.com

Стефан Данаилов пострада по време на снимки на "Фамилията" и сега е с превързана дясна ръка. Накитник пристяга китката му. Ламбо призна, че травмата вече отшумявала, пише "Под тепето".

Той беше в Пловдив за среща, посветена на неговия голям приятел Иван Андонов. Ламбо се впусна в спомени в Балабановата къща. Данаилов разказа и за сегашните си ангажименти. Според него днешната работа пред камера е изключително интензивна. "За 4 дни правим 45-минутен филм. Представяте ли си! "Дами канят", който е час и половина, бе сниман в продължение на месец и половина. Разликата е в парите. Тогава имаше огромни бюджети за кино и телевизия", каза Мастера пред пловдивските си фенки.

Междувременно стана ясно, че лидерстваният от него театрален фестивал "Сцена на кръстопът" е зарадвал 18 000 зрители на 17-ото си издание във Филибето. Публиката е с 6000 повече от миналата година. Форумът тази година беше белязан от драматични събития - пожарът в салона на театъра броени дни преди откриването и падането на метален корниз върху главите на трима работници в дома на културата "Борис Христов", където бяха преместени представленията.

Междувременно министерството на културата и съюза на артистите организираха благотворителна кампания в помощ на трупата в Пловдив, която ще продължи до края на ноември.

Любо се подмлади заради тайна любов

След премиерата на видеото към най-новото парче на Любо "Имам само теб" всички започнаха да се питат има ли замесена жена в явно освежената визия на съдията от X Factor. Любо е автор и на текста, в който витае образът на неизвестна засега дама. Поп звездата нито потвърждава, нито отрича, че има замесена госпожица в цялата естетска интрига. Пред приятели той откровено призна, че се е рифрешнал със специален фрексиален лазер за млади хора по съвет на добрата си бойна другарка Евелина Борисова. "Всеки ден съм на екрана като съдия и нито мога да си позволя да изглеждам скапано, нито мога да губя време в разкрасителни процедури. А сега торбичките под очичките ми започнаха да изчезват!", призна Любо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай