Красива миска пребори рака

Красива миска пребори рака | StandartNews.com

Венета Кръстева, "Мис България Вселена 2013", е преборила рак на гърдата. "Заболяването ме изгради като личност. Беше тежко. Сигурна съм, че има и много други сложни неща в живота, но това допринесе за развитието ми. Изолирах се от приятелите си, тъй като не исках да ме гледат в "натоварващо" състояние", сподели красивото момиче в "Преди обед".

Миската е със силиконови импланти на гърдите заради преживяна операция от злокобната болест. Сега тя иска да помага на жените със същата диагноза.

Венета отлетя за Москва, където ще се състезава с хубавици от цял свят за короната на Доналд Тръмп Miss Universe. "Ще заговоря Тръмп, ще му разкажа за себе си и за страната ни", зарече се тя пред "Блиц" на летището. Дамата получи съвети от предшественичката си - да носи ниски обувки на изморителните тренировки за събитието и да не обръща внимание на многото хора, които няма да знаят къде е България. Красавицата се похвали, че вече е получила покана за работа в "Елит моделс" в Париж, откъдето стартира кариерата на много престижни моделки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай