Коледен компас

Изберете подарък според нейния характер

Коледен компас  | StandartNews.com

София. Животът е по-лесен, ако жената е щастлива и доволна - това е закон още от времето на Адам и Ева. Затова господата да анализират внимателно възможните хитрини, с които ще очароват любимите и ще ги спечелят за своята кауза, каквато и да е тя. Идеалният подарък обикновено е строго индивидуален - и ако нямате конкретна идея какво би зарадвало половинката ви, може лесно да се ориентирате според нейния характер. Схемата, която ви предлагаме, подсказва на силния пол нетрадиционни възможности за изненади. Жената до вас трябва да разбере, че мислите за нея, че я познавате, че сте загрижен за удоволствията й и искате да направите животът й по-красив.

За парти фурия

Парти фуриите не ходят всяка вечер на купони, но винаги са готови за тях. Те са жени, които обичат да се забавляват, да експериментират, да се запознават с нови изживявания. Да угодите на техния вкус никак не е лесно, защото са капризни и никога не им е достатъчно. Което не означава, че не знаят какво искат, а просто искат много. Възможен идеален подарък би бил професионална фотосесия. Много фотографи предлагат подобна опция, която не е никак скъпа. Тази оферта говори "ти си красива и аз искам да те увековеча". Друг сполучлив армаган би бил курс по танци - танго или салса. Последният е дар за двама ви - тя ще има нужда от кавалер. Пътешествието също е за вас като дует - този тип жени оценяват по достойнство билети за самолет към стойностна дестинация. Не е задължително да я водите на острови в Тихия океан. Един воаяж, примерно, до Малта или до Майорка, е напълно достъпен за средностатистическите ви финансови възможности по Коледа или Нова година. Затова пък насладата ще бъде неописуема - исторически забележителности, средна температура на въздуха плюс 15 градуса, спокойно за разходка море.

За "Мис Суета"

Ако искате да изненадате дамата, която не излиза от дома си без грим и хармония между цветовете на обеците и обувките, има само едно правило - не пестете пари. Какво и да изберете, трябва да е скъпо. Изгората ви може и да изглежда трогната от ръчно надписана дървен бокал с любовно пожелание или от чаша с ваша снимка, но всъщност ще се зарадва най-вече на скъп парфюм, ръчно изработени кожени ръкавици или разкошен кашмирен шал. Вашето спасение е първият магазин на лукса, който се изпречи по пътя ви.

За работохоличка

Обикновено жената, които работи по 50-60 часа седмично, трудно успява да забрави деловите си ангажименти по празниците - още повече че телефонът й звъни непрекъснато. Най-често продължава да работи от вкъщи. Тя рядко има време за спорт. Така че никакви посредствени подаръци не може да я удовлетворят. Разбира се, винаги можете да я зарадвате със скъпо бижу. Но за същите пари осигурете ваучер за спа уикенд. Целодневните грижи за тялото и духа ще ви издигнат в нейните очи. А след като възстанови кондицията си след масажи с шоколад, мед, вулканични камъни, лъжици и тибетски ритуали, ще бъде особено благосклонна към вас.

За читателка маниачка

Няма да предлагаме обикновения електронен четец, защото той е доста всекидневна идея. Поставките за книги също са интересни, но отдавна вървят в оборот. Истински елегантната жена често сменя брошките си. А когато бижуто има и втора роля, тогава то става още по-незаменимо.яЗатова супер хит е брошката, направена от истински страници на класиката. Този аксесоар все още няма как да бъде открит у нас, но може да бъде поръчан в гугъл на classic book brooch. Изисканата ева ще оцени хрумката - брошката от "Метаморфозата" на Кафка, например, е с дизайн на бръмбар. Тази от "Да убиеш присмехулник" представлява малка птичка. Кокетка лула директно припомня за Шерлок Холмс,
малко зайче отвежда в "Алиса в страната на чудесата"... Има още от "Гордост и предразсъдъци", "Повелителят на мухите", "За мишките и хората", "Моби дик", "Фермата на животните". Поръчката и доставката излизат около 20 долара до България, така че, мъже, действайте.

За спортистка

Ако половинката ви е запалена по спорта, не се изкушавайте да й купувате екип или уреди за фитнес. Това адски ще я разочарова. Поднесете й целогодишна карта, за тенис корта или плувния басейн, например. Или пък я изненадайте с нещо екстремно - с водолазен курс за начинаещи, с тандемен полет с парапланер. Това е преживяване, което ще споделите двамата. Тя ще е просто очарована.

За гурме ценителка

Не купувайте на гаджето си уред за варене на яйца, гофретник или машинка за навиване на сармички и банички. Нито пък сокоизтисквачка или ултрамодерен робот. Това са супер джади, които всяка запалена по готвенето дама иска да има, но не и когато ги получава като подарък за Коледа. Би било страхотно, ако я заведете на прекрасна гурме вечеря на изискано място. Това ще е скъпо удоволствие, което тя ще оцени. И най-важното - ще бъде споделено от двамата. Ако е любителка на виното, може да я изненадате със стелаж за еликсири. Обикновено те са скъпи, но се предлагат в толкова разновидности, че ще разкрасят всеки дом. Вино дегустация в някоя малка изба в Южна България също е чудесна идея. Тирбушон обаче не.

За топмераклии

Ако не знаете какво да подарите на близък човек, винаги може да се измъкнете с идеалното решение, наречено ваучер - за книжарници, за спортни магазини, за бутици за дрехи и обувки, за козметични и спа процедури, дори за мебели. Но има и други възможности - за най-големите търсачи на силни усещания.

Персонално вино

Персоналното вино всъщност е бутилка с индивидуален етикет, пожелание и снимка. Всеки един елемент е избран лично от вас. Има доволно голям избор от етикети за всякакви поводи - сватба, рожден ден, Коледа. Можете и вие да си направите. Надписът също зависи само от вас. Идеален армаган, който не е много скъп и може да се поръча на vip-wines.net.

Музикална възглавница

Музикалната възглавница е страхотно предложение за страдащите от безсъние, за оплакващите се от много работа или просто за хора, които искат да релаксират и да слушат прекрасни мелодии. Може да изучавате и чужди езици, без да използвате слушалки. Тя има вграден високоговорител, който не може да бъде усетен, и е съвместима с MP3 плейър, компютър или различни видове телефони. А и цената й е съвсем човешка - около 20 лева.

Чаша за мързеливци

Чаша за ленивци сама разбърква кафето, чая или каквато и да е друга напитка. Self Stirring Lazy Mug е оборудвана с перка на дъното си, която се задейства с копче на дръжката. Чашата работи с батерии и е от специална материя, която поддържа питието ви топло. Цената й е 10 долара.

Ръкавици за iPhone

Това са ръкавици със специални точки на пръстите, с които може да се управлява iPhone. Идеята е да си ползвате мобилния апарат, без да излагате ръцете си на неописуемия студ през зимния сезон. Според производителя ръкавиците не надраскват по никакъв начин дисплея. Цената им е от 13 до 20 долара и лесно се поръчват.

LED свещи

Декоративни LED свещи от истински восък са суперармаган в навечерието на най-светлия семеен празник. Те създават уютна атмосфера, наподобявайки типичното трептене на обикновените свещи. Безопасни са за деца и домашни любимци, защото не се нагорещяват и няма никаква опасност от пожар. Можете да ги включвате и изключвате, когато пожелаете, а след 4 часа употреба се изключват сами. За около 60 лева може да се сдобиете с цял комплект.

Офроуд приключение

Дамите могат да предизвикат мъжете си с подарък талон за офроуд приключение. Това екстремно приключение определено не е за всеки ден и ще задоволи и най-капризните маниаци по скоростите. Пакетите са готови и направени в интернет магазина presents.bg. Включват и професионален шофьор, екипировка, инструктор и изобщо всичко необходимо. Само трябва да поръчате.

Собствен пъзел

Този пъзел е на принципа на индивидуалното вино. Изберете ваша снимка и я занесете в студиото или на puzelite.com. Клиентът определя и броя на парченцата. Подобни персонални подаръци тепърва ще стават популярни. У нас може да си поръчате и собствени карти за игра с ваши снимки или гравирана флашка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай