Интервю остави репортерка без бельо

Мексико се побърка от забавния конфуз на Андреа пред тв камерите

Интервю остави репортерка без бельо | StandartNews.com

Мексико. Мексико полудя по клип в YouTube на интервю на популярната тв репортерка Андреа Вилаш, която се опитва да вземе от още по-популярната музикална група "Ла Орихинал банда Ел Лимон".

Интервюто, в автобус в град Веракрус, всъщност е било заснето още през март, но едва тези дни то се превърна в абсолютен хит по гледаемост в родината на маите. Андреа, водеща на програмата "Параноя ТВ", се опитва да зададе въпрос на 17-те музиканти за новия им албум "Гореща кръв", но те се шегуват с нея дали има бельо и дори се закачат, като дърпат нагоре възкъсата й рокля. В крайна сметка Андреа сама си събува черните прашки, които малко преди това лъсват, след като роклята е вдигната до пъпа, и ги подава на един от музикантите, надявайки се, че най-после ще й отговорят на въпросите.

Оказва се, че Андреа е уволнена незабавно от местната телевизия, на всичкото отгоре дори е замислила да съди музикантите, носители на приза "Грами Латино" за това, че са й провалили кариерата. Те пък се оправдават, че непрекъснато им се случва да бъдат замеряни с дамско бельо докато са на сцената и досега никой не се е оплакал. Но предлагат да помогнат на Андреа да си намери работа. Междувременно клипът трупа десетки нови гледания всяка секунда и те вече са неколкостотин хиляди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай