Петък,

Инициативата „Обичай и заключи" започна от Кърджали

От: Failed to load user -
2673
Инициативата „Обичай и заключи" започна от Кърджали
A
A
A

Кърджали. Eвродепутатът Моника Панайотова постави началото в Кърджали на инициативата „Обичай и заключи" , посветена на любовта и толерантността между хората.

Посланието си „Обичай и бъди толерантен" тя заключи символично с катинарче върху специално монтирана метална стена в парка и изрази надежда, че инициативата ще бъде подета от младите хора в цялата страна. В проявата се включиха бившият областен управител Иванка Таушанова и общински съветници. Присъства и депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева, която също поздрави участниците. Тя призова хората да бъдат добри, а стената да стане символ на любовта и разбирателството.

Десетки кърджалийци „заключиха" с катинар желанията си. Сред тях бяха не само тийнеджъри и младежи, но и възрастни. „Вярвай в любовта! Красотата е любов!" бяха само част от посланията. Инициативата „Обичай и заключи" е много популярна в страните от Европейския съюз от началото на новото хилядолетие.

„Родината обаче е Канада, много последователи има и в Китай. Млади и стари изписват на катинарите послания или имената на любимите си, които заключват под мостовете", обясни Веселина Юрукова, председател на младежката структура на партията в Кърджали.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички