Фарук от "Под прикритие": Фен съм на София

Мехмет Юлай играе бащата на Явор Бахаров

Фарук от "Под прикритие": Фен съм на София | StandartNews.com

София. Мехмет Юлай, който ще гледаме като турския топ мафиот Фарук в новия сезон на "Под прикритие", се оказа фен на София.

Актьорът твърди, че това е една от любимите му европейски столици. Мехмет обичал да спретва номера на Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. По време на снимките той изведнъж сменял репликите и им говорел неща, които чували за първи път. Това ги шашвало и падал голям смях. Но Юлай много ги хвали и твърди, че е впечатлен от играта им.

Той ще влезе под кожата на Фарук - мастит кукловод на престъпността, който живее в суперлуксозно имение в Бешикташ. Мехмет Юлай попада в "Под прикритие" след международен кастинг за ролята. Ролята му лепнала веднага.

Екшънът, който стартира утре, обещава здрав съспенс. Ще видим и суперсцена, за която са използвани 10 камери. В повечето случаи не е имало каскадьори или дубльори. Михаил Билалов, чийто герой Джаро трябвало да скочи от движеща се кола, също се справил съвсем сам със задачата.

"Под прикритие" ще се излъчва в Израел, Русия, Украйна, Казахстан, Македония, Никарагуа, Панама, Пакистан. Има заявен интерес и от канали в САЩ и Близкия изток, като вече е подготвен трейлър и промоция на арабски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай