Джоли и Пит омайват Япония

Джоли и Пит омайват Япония | StandartNews.com

Токио. Анджелина Джоли и Брад Пит са по-щастливи отвсякога, стана ясно от вчерашното им посещения в Япония. Най-одумваната звездна двойка е в Страната на изгряващото слънце, за да промотира последния филм на Пит "Z-та световна война".

Холивудските актьори кацнаха на летището в супер настроение и дори раздадоха автографи на чакащите ги фенове. Двамата се смееха и спокойно общуваха с всички. 38-годишната Джоли, която наскоро претърпя двойна мастектомия, беше облечена отново в черен семпъл ансамбъл - тесен панталон, блузка и сандали. Двойката водеше и 9-годишния Пакс, и 5-годишните близнаци Вивиен и Нокс. Докато се придвижваха през терминала, Пакс за малко не изгуби своята джапанка, а Брад не изпускаше от ръка сина си Нокс. После Пит и Джоли не се отделиха един от друг на червения килим за премиерата на филма. Феновете коментират, че скорошната операция на Джоли е сближила още повече двойката, а самата тя изглежда повече от добре.

В Токио актрисата представи и първия си режисьорски дебют "В страна на кръв и мед" и призова японската публика да се присъедини в борбата със сексуалното насилие във военните зони по света. Тя каза, че се надява филмът й, който третира същата тема, да накара зрителите да мислят повече за изнасилванията по време на война.

За да отлетят до Япония, Брад прекъсна работата си по снимките на World War II в Лондон, а Анджи работата си като режисьор по последния си филм Unbroken в Хавай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай