Дрескод джапанки

Пунш на корем в Ямайка, гледка с китове в Кейптаун

Дрескод джапанки | StandartNews.com

Екзотични коктейли, удобни кресла, разположени върху горещия пясък, свеж морски бриз... А защо не и бутилка скъпо шампанско? В разгара на лятото мнозина от нас си мечтаят за подобна идилия. Някои копнеят за уединение и спокойствие, докато други се отдават на шумни партита и безкрайни нощни забавления.

За тези, които са твърдо решени да сбъднат мечтата си, "Стандарт" откри класация на 10-те най-уникални заведения в света през август и септември.

Pelican bar в Ямайка е на първо място в топ 10 на сайта cheapflight.com. Това е перфектно място за истински отдих - слънчеви бани по цял ден, хапване на прясно изпържена риба, пийване на студена бира и пунш на корем. Заведението се отличава с нестандартната си визия - стените му са покрити от флагове, знамена, фланелки и най-различни дрънкулки, оставени от посетители от цял свят.

Барът Badeschiff в Берлин се е превърнал в запазена марка на града. През лятото световноизвестни диджеи миксират най-новите си парчета именно тук. Наслаждавайки се на музиката, посетителите не спират да събират слънчеви лъчи и не пропускат да напълнят чашите си с някое друго ледено изкушение. Интересното е, че барът работи и през зимата. От летен разкош се трансформира в зимна приказка - с

две сауни, горещ басейн

и пленяващ мирис на топъл шоколад.

The Ty Coch Inn в Уелс е с изглед към Ирландско море. Това е райско кътче, подходящо за истински релакс. Вдишването на морския въздух, наблюдаването на разбиващите се вълни в комбинация с посланието на лежерна музика за спокойствие и хармония правят местенцето така харизматично.

На четвърто място е The Beach Pavilion, Хеймански остров, Австралия. Посетителите се наслаждават на лукс и изпепеляваща романтика. Пийвайки австралийско охладено вино точно на плажа и междувременно наблюдавайки буквално взимащата дъха гледка към Кораловото море, всеки остава с чувството за пълноценност и идиличност. Със сигурност си струва да се изживее!

Ако намирате удоволствието в простите неща, то вашият оазис е Tabon Te Keekee в Северна Тарава. Очаква ви престой в местните сламени бунгала, излежаване на удобен хамак и плуване в кристално чиста вода. За още по-магическо изживяване някои от посетителите пристигат тук с традиционното за района кану.

Barasti в Дубай е безспорно най-добрият избор на дестинация за всички купонджии - и денем, и нощем. Танци до зори, боси крака, златист пясък, вкусни коктейли и силна музика - парти настроението тук никога не стихва!

The Watering Hole, Англия, е наричан още единственият бар на плажа в Обединеното кралство. Дрескодът са чифт джапанки, няколко студени сийдъра и щипка добро настроение. Приятната атмосфера, приятелски настроените местни хора, както и бързата и жива музика, придават неустоим чар на това страхотно местенце.

Flora-Bama Lounge, Флорида, САЩ - време за пина колада, много лед и какаов тен. Това без съмнение е всичко друго, но не и място за почивка и отдих. Луди нощи, млади хора, партита до безкрай - еуфорията се усеща във въздуха!

Purobeach, Черна гора, предлага блестящо преживяване. Интериорът на заведението е суперлуксозен. Има шезлонги с меки бели възглавници, разположени около огромен басейн, както и

разкошни шатри, в които се сервират изискани ястия

и напитки. Ако искате да се поглезите качествено, а крупните суми не са ви проблем, това е перфектната дестинация.

Shimmy Beach Club, Кейптаун, Южна Африка - в менюто на клуба предлагат разнообразни коктейли, украсени с екзотични и ароматни плодове. За желаещите да придобият шоколадов загар има удобни шезлонги и дивани, позиционирани на плажната ивица. А за тези, които искат да избягат за малко от горещото слънце, е достъпна закритата част на заведението. Ако сте късметлии, има вероятност да видите в далечината един-два кита по време на миграционния им период.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай