Брокер и моделка атакуват киното

Борислав Петров и Бориса Тютюнджиева се омешаха със звезди на седмото изкуство в "Непобедимите 3" и "Опасен завой"

Брокер и моделка атакуват киното | StandartNews.com

Борислав Петров, един от най-атрактивните мъже в родното медийно пространство напоследък, влезе в различни роли пред камерите.

Красавецът с прошарени коси се омеша с щатските асове в "Непобедимите 3". Той се почувства на терена като риба във вода, тъй като вече натрупа актив в холивудски продукции. Борислав участва във втората част на "300", а преди това регистрира висок рейтинг в конкурса на списание "Мускули и фитнес", провеждан под шапката на "Мистър Олимпия" в Лас Вегас. Страстта му към фитнеса и културизма е подгрята от книгата на Арнолд Шварценегер "Тайната на моя успех".

Петров, който притежава тапия от Националната спортна академия, обаче има дузина републикански титли по плуване - така че тялото му е изваяно открай време, а духът му е кален в сума ти състезания. Неслучайно той се занимава със застрахователно брокерство. А заради мъжкарското си излъчване на артистичен бизнесмен, който знае цената си, Борислав неотдавна позира за лъскава фотосесия с колекцията Франт - ефектни ризи в наситени цветове, зрелищни комбинации между райе и каре, с платки и контрасти, изискани пуловери и аристократични кашмирени палта. Петров яхна малък самолет и червена кола, изкушаван от своята стюардеса Бориса Тютюнджиева, наконтена с творения от линията Франсис. Ефектната дама е не по-малко артистична от своя кавалер. В това са били убедени и американски продуценти, канили я за екшън поредицата "Опасен завой". Брюнетката представи родината в Китай на конкурса "Кралица на красотата", а преди време блесна във фотосесия за Дукати и Роберто Кавали. Сега е повече от секси в ризите, подчертаващи съвършените й форми. Бориса вероятно ще дефилира с тях и в "Секс, лъжи и TV", където играе себе си, поканена лично от Любо Дилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай