Бременна ли е Маша, разтресе се светът

Аргументите: Отказа турнирите и любимото вино, май й се гади

Бременна ли е Маша, разтресе се светът | StandartNews.com

Москва. Слухът, че Мария Шарапова е бременна от нашия Григор Димитров, се понесе в интернет и разтресе клюкарите от Москва до Ел Ей. Спекулациите се засилиха, след като красивата рускиня била забелязана с "издут" корем преди 4 дни по време на вечеря. Нещо повече - на по-бдителните направил впечатление и фактът, че любимата на Гришо, вместо да пие от любимото си вино, поръчала чаша вода.

Третата в световния тенис отказа всички турнири до края на годината с мотива, че има травма в рамото, заради която пропусна US Open и още няколко надпревари. Клюките, че Маша чака дете, тръгнаха от факта, че се е появила в клиника за родилки в Лос Анджелис. Въпреки тъмните очила Шарапова била разпозната, а на излизане от кабинета си записала час за следващия месец.

Иначе блондинката е в Стокхолм, където подкрепя Димитров от трибуните. Първата ни ракета преодоля с лекота втория кръг на турнира след 6:1 и 6:3 над германеца Ян-Ленард Щруф. Следващото препятствие на Григор е Кени дьо Шапе (Фр), а мачът бе късно снощи.

Междувременно австралийският голфър и предприемач Грег Норман направи безплатна реклама на бонбоните на Мария. Лакомството, с чиято промоция тя усилено се занимава в последните месеци, се оказа в устата на голфъра. Той постна снимка в Туитър с коментар, че е изял цял пакет от бонбоните на Маша, а пък тя на свой ред му благодари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай