Богаташи броят по 160 лв за виното на Анджелина и Брад Пит

Руснаците в Слънчев бряг поръчват от елексира на Парис Хилтън

Богаташи броят по 160 лв за виното на Анджелина и Брад Пит | StandartNews.com

Бургас. Богаташи броят по 160 лв за бутилка вино, произведено във френското имение на холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли.

Световноизвестното розе е тотален хит в Слънчев бряг този сезон и се намира само с дебели връзки.

"Марката на виното е "Миравал кот дьо Прованс" и много се търси, но серията е лимитирана. Успяхме да закупим за нашите клиенти само 100 бутилки за сезона. То е просто сензация и действително е много добро", обясни управителят на бутиковия ресторант "Аморато" в Слънчев бряг.

Наскоро бизнесмен от Чехия е поискал ръката на годеницата си с виното на Брад и Анджелина, разказаха от персонала на заведението. Богатите руснаци и израелци пък са пощурели по любимото розе милионерката Парис Хилтън. В избата на "Аморато" в момента отлежават няколкостотин бутилки с елексира на богатата наследница на веригата хотели "Хилтън". То струва 160 лв и също е в списъка на дефицитните вина.

"Това вино се внася само с квота и от него в България са доставени едва 3 000 бутилки. Заведенията, които могат да предложат виното на Парис Хилтън се броят на пръсти", твърдят от ресторант "Аморато". В менюто на бутиковото заведение има и уникални отлежали вина за ценители, които струват по 1500 лв бутилката. Всяко шише си има уникален номер, който гарантира произхода. В дългия списък с любимите вина на богаташите са още марките "Пенфолдс", "Джим Бери", "Каск 23".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай