Понеделник,

Амулетите са винаги на мода

От: Администратор -
1836
Амулетите са винаги на мода
A
A
A

Амулетите - знаците, които ни носят късмет, са винаги на мода, независимо дали са класически, или екстравагантни. Те материализират вярата, че бъдещето може да бъде променено в наша полза, изразяват надеждата, че сме застраховани срещу болести, беди и нещастие и напомнят за мечтата за просперитет.

Червеният конец е големият символ. Упованието в него е от векове, дори не е ясно кога е възникнало. И в миналото, и сега хората са били убедени, че той плаши злите духове и противодейства на черните магии.

По стар български обичай на Игнажден (20 декември) на всички в къщата трябва да се върже червен конец, за да ги пази от "нечистите дни" до Йордановден. Не случайно обаче гривните на SSG Jewelry са украсени и с още няколко символа - златния кръст е вярата, котвата е надеждата, сърцето е любовта, рибата олицетворява ранното християнство.

Вградените диаманти в някои от гривните припомнятза вечността, красотата и силата. Изключително ефектна и авангардна е гривната от зелена коприна с гвоздей - символ на разпятието. Тя е силен амулет - за защита и победа. По всяко време на годината могат да се подаряват перли, защото според учението Кабала те закрилят от беди и носят триумф. В навечерието на Коледа в SSG Jewelry предлагат комплекти на празнични цени - от 90 до 120 лева.

Буда краси дома по празниците

Подходящите декорации издават отличния вкус на всяка дама. Жените с култура залагат на изисканите акценти в интериора. Украсите могат да бъдат в различен стил, но винаги елегантни и зрелищни. Още повече че традицията повелява големите празници да се посрещат с нещо ново за къщата. Статуетки на Буда и други божества са част от отличната колекция за домашен декор и аксесоари "Мuy Mucho". Докато избирате прелестите, сътворени от испански дизайнери и майстори, около вас се носи тиха музика и се разнася нежен аромат на свещи.

Всеки фен на естетиката ще оцени красивите възглавнички в различни размери, етно украсите, екзотичните пръчици, изящните лампи, тематичните коледни сервизи, гирляндите, топките, фигурки и върхове за елхата. За децата са креативните книжки за рисуване и оцветяване, стилни дървени играчки, меките плюшени мечета, влакчетата.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички