Амулетите са винаги на мода

Буда краси дома по празниците

Амулетите са винаги на мода | StandartNews.com

Амулетите - знаците, които ни носят късмет, са винаги на мода, независимо дали са класически, или екстравагантни. Те материализират вярата, че бъдещето може да бъде променено в наша полза, изразяват надеждата, че сме застраховани срещу болести, беди и нещастие и напомнят за мечтата за просперитет.

Червеният конец е големият символ. Упованието в него е от векове, дори не е ясно кога е възникнало. И в миналото, и сега хората са били убедени, че той плаши злите духове и противодейства на черните магии.

По стар български обичай на Игнажден (20 декември) на всички в къщата трябва да се върже червен конец, за да ги пази от "нечистите дни" до Йордановден. Не случайно обаче гривните на SSG Jewelry са украсени и с още няколко символа - златния кръст е вярата, котвата е надеждата, сърцето е любовта, рибата олицетворява ранното християнство.

Вградените диаманти в някои от гривните припомнятза вечността, красотата и силата. Изключително ефектна и авангардна е гривната от зелена коприна с гвоздей - символ на разпятието. Тя е силен амулет - за защита и победа. По всяко време на годината могат да се подаряват перли, защото според учението Кабала те закрилят от беди и носят триумф. В навечерието на Коледа в SSG Jewelry предлагат комплекти на празнични цени - от 90 до 120 лева.

Буда краси дома по празниците

Подходящите декорации издават отличния вкус на всяка дама. Жените с култура залагат на изисканите акценти в интериора. Украсите могат да бъдат в различен стил, но винаги елегантни и зрелищни. Още повече че традицията повелява големите празници да се посрещат с нещо ново за къщата. Статуетки на Буда и други божества са част от отличната колекция за домашен декор и аксесоари "Мuy Mucho". Докато избирате прелестите, сътворени от испански дизайнери и майстори, около вас се носи тиха музика и се разнася нежен аромат на свещи.

Всеки фен на естетиката ще оцени красивите възглавнички в различни размери, етно украсите, екзотичните пръчици, изящните лампи, тематичните коледни сервизи, гирляндите, топките, фигурки и върхове за елхата. За децата са креативните книжки за рисуване и оцветяване, стилни дървени играчки, меките плюшени мечета, влакчетата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай