Матей вдигна трофей, Бобо изстреля 34 т.

Матей вдигна трофей, Бобо изстреля 34 т. | StandartNews.com

Воденият от Радостин Стойчев отбор на "Халкбанк" с Матей Казийски в състава стана шампион на Турция, след като във финалната серия се наложи с 3-1 победи над "Фенербахче". В четвъртата среща "Халкбанк" победи с 3:1 като гост. Волейболистите на Стойчев записват златен дубъл, след като тимът спечели и Купата на комшиите. Османи Хуанторена стана най-полезен играч на финалите, а Казийски отбеляза 13 т. в последния двубой. Двата финалиста ще участват в Шампионската лига през следващия сезон.

Отборът на Пламен Константинов "Губерния" (Нижни Новгород) завърши на пето място в руското волейболно първенство и извоюва правото си да играе в европейските клубни турнири.

Боян Йорданов и "Олимпиакос" са на една победа от защита на титлата в Гърция. Отборът от Пирея постигна изключително впечатляваща победа над "Етникос" с 3:2. Супер Бобо бе над всички с невероятните 34 точки. "Водим с 2-0 в серията, но това не означава нищо. Сега имаме гостуване в Александрополис и предпочитаме да не играем пети мач", каза българинът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай