Цвети: Чувствам се добре, когато ме подкрепят

Цвети: Чувствам се добре, когато ме подкрепят | StandartNews.com

„Чувствам се по-добре, когато има подкрепа на корта". Това обяви Цветана Пиронкова пред „Комбина" няколко дни след представянето й на „Ролан Гарос".

„Баща ми е винаги с мен. В Париж беше почти цялото ми семейство. След всеки мач пристигаше по още някой член на семейството и това направи атмосферата още по-приятна", продължи тя.

Цвети разказва, че най-големият й съдник е баща й. "Всички в семейството играем тенис – и аз, и брат ми, и сестра ми и двамата ми братовчеди. Ние бяхме на корта постоянно. Той успя да запали в нас страстта към този спорт. Той много държеше да гледаме мачовете от „Ролан Гарос" и „Уимбълдън", тенисистите от екрана бяха нашите герои", допълва тя.

Красивата тенисистка проговори и за мъжа до нея. „Човекът до теб, ако е твоят човек, ще те разбере. При мен така се получава. Подкрепата, която получавам от него, не мога да я получа от никой друг", призна тя. „Той също много харесва тениса. Аз го научих и сега е много добър", разказа тя. „Аз смятам, че ще остана в този спорт, със семейството ми правим тенис клуб и ако се развиваме добре, може да стане и академия", каза още Пиронкова.

Вижте повече от видеото на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай