Троицки зарадва фенове в Sport Depot

Троицки зарадва фенове в Sport Depot | StandartNews.com

Популярният сръбски тенисист Виктор Троицки, който е втори в официалната схема на турнира Garanti Koza Sofia Open, се срещна днес с десетки фенове и журналисти в магазин SPORT DEPOT Младост IV.

Виктор раздаде много автографи и се снима с почитателите си за спомен. Изпълнителният директор на SPORT DEPOT Красимир Цонов му подари книга със забележителностите в България както и бутилка родно червено вино, и го покани на почивка у нас. Виктор пък заяви, че вече е идвал на ски, така че с удоволствие би се възползвал от поканата. Гостът бе изненадан и със специален подарък за неговия кум – бившия футболист на ЦСКА Никола Вуядинович, който получи официалната фланелка Lotto, с която червените играят в момента.

Виктор Троицки е роден през 1986 г. в Белград, Сърбия. Започва професионалната си кариера през 2003 г. Най-доброто му класиране в световната ранглиста е №12, постигнато на 6 юни 2011. Печели първата си титла от АТП през 2010 на Купата на Кремъл, побеждавайки на финала Маркос Багдатис.

Най-доброто му представяне в турнирите от Големия шлем е четвърти кръг на Ролан Гарос през 2011 и Уимбълдън през 2012 година.

Троицки е рекламно лице на известната италианска марка Lotto, чийто официален представител за България е SPORT DEPOT.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай