Талант усмихна Шарапова с колажи

Талант усмихна Шарапова с колажи | StandartNews.com

По-красива съм от Мария, хвали се Веснина

Ледената Мария имала и човешко лице, констатираха в Чехия. Повод за това е приятелството, което завърза бившата на Гришо с местен талант покрай финала на "Фед къп" в Прага. "Сборная" се размина с трофея след загуба 2:3. Шарапова обаче бе изненадана от неочаквано предложение за приятелство в "Туитър". 14-годишната Наталия Топинкова, която върви по нейните стъпки на корта, я изненада със серия от колажи. Девойката ги направила сама, но не успяла да ги подари на идола си по време на мачовете.

Тогава Мария се държа надменно и не позволи на никой да я доближи. Тя дори скочи на местните журналисти, че всичко извън въпросите за срещите с чехкините е намеса в личния живот и няма да го коментира. Примадоната дори спа в отделен хотел от съотборничките си. "Не успях да говоря с теб, но се радвам, че все пак имах възможността да те гледам на живо", написа Наталия. Малко след това дойде отговорът на Мария, която прие приятелството. 1,9 млн. души пък веднага харесаха рисунките на Топинкова.

Иначе Елена Веснина реши да се пошегува със съотборничката си и обяви, че е по-красива от нея. За целта публикува фото на профила си в мрежата от официалната вечеря след финала. На нея рускините са с черни рокли, докато чехкините се бяха изтипосали изцяло в бяло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай