Спипаха пак Гришо и Маша след година

Спипаха пак Гришо и Маша след година | StandartNews.com

Влюбените повториха романтичната разходка в Мадрид

Мадрид. Влюбените Григор Димитров и Мария Шарапова бяха засечени от бдителните папараци в Мадрид. Най-обсъжданата двойка в тениса влезе отново в обективите близо година, след като "официализира" връзката си, и то отново в испанската столица. Тогава българинът и сексапилната рускиня си спретнаха нощна разходка, като не криеха чувствата си и не се колебаеха да си разменят целувки и прегръдки.

Кадри от тяхната интимност са голяма рядкост.

Първите бяха публикувани в британския вестник "Дейли мейл". А сега дойде ред на нови такива. Гришо и Маша отново вървят под ръка в романтична разходка из мадридските улици. Хасковлията е изключително стилен, а Маша за пореден път залага на шарения панталон. И този път те не крият близостта си, а на една от снимките се вижда как Шарапова го гали нежно и грижовно по бузата. Видно е, че са щастливи в любовта.

В Мадрид Григор и Маша се подготвят усилено преди започващия днес Мастърс. Хасковлията тренира с Рафаел Надал в "Магическата кутия" - централния корт на тенис комплекса. И за двамата турнирът е от особена важност - Рафа може да загуби първата позиция, ако отпадне преди четвъртфиналите, и в същото време Джокович спечели трофея, а пък Гришо е в такава фаза от кариерата си, че всеки мач е битка и всеки турнир място, където трябва да доказва себе си, преследвайки поставените си цели.

Тренировката на Димитров и Надал, освен от треньорите им Роджър Рашид и Тони Надал, бе изгледана и от световната номер 1 при дамите - Серина Уилямс. Американката тренира веднага след Гришо и Рафа, но бе подранила и реши да се наслади на заниманието им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай