СК "ДЕМА" приема детския "Мастърс" за наградите на ОББ

СК "ДЕМА" приема детския "Мастърс" за наградите на ОББ | StandartNews.com

Водещият спортен комплекс СК "ДЕМА" в столичния квартал "Младост" 1А ще е домакин от 6 до 8 септември на тенис турнирът „Мастърс" (до 10 г. възраст). В него ще вземат участие 16 момичета и 16 момчета. Това са шампионите и финалистите от Регионалните първенства на Софийски, Пловдивски, Бургаски, Варненски, Хасковски и Плевенски регион. Турнирът се провежда със съдействието и за наградите на ОББ.

Инициативата за него принадлежи на СК „ДЕМА". Години наред се осъществява благодарение на даренията на участниците в турнира „Лидерите" на в. „Стандарт". Постепенно се превърна в най-голямата проява в страната за тази възраст, оценена високо от състезатели, треньори, спонсори, както и от Министерството на младежта и спорта. От три години Главен спонсор на „Мастърс"-а е ОББ. Благодарение на това на всички малки тенисисти се осигуряват отлични условия за игра, безплатно настаняване и храна. Заедно с купите призьорите ще бъдат удостоени и с ценни спортни награди.

Най-престижното състезание за десетгодишните състезатели вече е включено в новата програма на ММС и БФТ „Тенисът – спорт за всички". Благодарение на това с всички участници ще се проведе тридневен тренировъчен лагер в БНТЦ, който ще предхожда състезанието и ще е под ръководството на националните юношески селекционери. По време на турнира всички участници ще получат сувенири от ОББ, безплатна вода с марката „Девин", любезно предоставена от едноименната компания и брой от вестник „Стандарт". Информация за резултатите от мачовете ще се публикува в сайта на БФТ и фейсбук профила на СК„ДЕМА".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай